Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen testalkat jön be neked leginkább? Elég csak szavazni, komment nem szükséges.
Figyelt kérdés
Vagyis melyik, ami legjobban felizgat?2022. máj. 10. 19:12
A kérdező szavazást indított:
Nagy darab, izmos, bodybuilder
Atletikus, karcsú, formás, vékonyan izmos
Sovány, nem izmos
Átlagos, nem izmos
Dundi, nem izmos
74 szavazat
1/13 anonim válasza:
Minnél vékonyabb annál szexibb.
3/13 anonim válasza:
Nekem azok a fiúk tetszenek, akiken semmi izom nincsen, átlagosan vékonyak, a hasuk és a derekuk viszont láthatóan hájas.
4/13 anonim válasza:
Na ezt követem kíváncsi leszek a válaszokra!
5/13 anonim válasza:
Átlagos, illetve a duci.
Ami egyáltalán nem jön be, sőt taszít, bármiféle izmosság ,kigyúrtság a legkisebb mértékben is.
6/13 -remete- válasza:
Nekem az ideálom az nagy darab de nem kövér nem izmos hapsi. Legyen mit fogni rajta kerek feneke. Ne pilinszka himbili. XD kb.
7/13 anonim válasza:
Az ilyen testalkat kinek tetszik? [link]
8/13 anonim válasza:
Engem az izgatna, amikor egy alapvetően jó alakú, adottságú, józan mértékkel izmos-vállas valaki feltömegelt, kicsit husi lett, de még nem kezdett szálkásítani. Vagy csak felszedett egy tízest a karanténban. Engem semennyire nem tudnak izgatni a szálkás-atléta alakok, ami itt mindenkinek álma meg célja, inkább pici pocak, összecsíphető ici-pici úszógumi, nagyobb, kerek fenék, masszív comb, 7-8 kiló felesleg. Szintén nem tudnak izgatni a hájfétisesek másfél mázsás lázálmai, így két szék között a földön vagyok, pláne hogy SZŐRTELEN helyes srácokban gondolkodok, nem apákban meg apatestekben.
9/13 anonim válasza:
Vicces, hogy az izmosra itt senki nem szavazott, ezek szerint nekem életemben sose lesz senkim... jaaaaa de érdekes a valóságban nincs gondom az ismerkedéssel.
10/13 -remete- válasza:
9 es jó neked. :) trofea lehetsz. Vagy te vagy trófea gyűjtő. Egyik se mókás hosszú távon. De gratula és hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!