Milyen testi adottságok szükségesek ahhoz, hogy valaki modell lehessen? Magasság, testalkat, méretek stb.
Figyelt kérdés
Én 155cm magas vagyok, van esélyem ilyen alacsonyan? 15/l2017. okt. 22. 23:03
1/11 anonim válasza:
még nőni fogsz, de azért nem biztos. a minimum 175 centi szokott lenni lányoknál. de akár most is megpróbálkozhatsz rendes modellügynökségeknél, bár ez a magasság nem elég szerintem.
2/11 anonim válasza:
Millio meg egy ilyen kerdes van. Nagyon kellett egy sajat?
3/11 anonim válasza:
Ha nem vesznek fel sehova.
Akkor csinálsz instagramot, profi képekkel. És utána talán megkeres valaki.
4/11 anonim válasza:
Hat 15 evesen mar nem nagyon fog noni a kerdezo, ha csak nem nagyon kesonero...
172bcm eleg minimum, a lanyok legtobbet 12-14 eves koruk kozott nonek
5/11 A kérdező kommentje:
Negatív válaszokat ignorálok, a többiekét köszönöm szépen:)
2017. okt. 23. 17:09
6/11 anonim válasza:
Inkább casting ügynökségekhez regisztrálj, komoly ügynökség nem fog dolgoztatni 168-170 alatt ennyi idősen.
7/11 anonim válasza:
Semmi esélyed nincs így,valószínűleg már nem is fogod elérni a 172 centis "álomhatárt".
8/11 A kérdező kommentje:
Az negatív, hogy az egyik válaszadó nem a kérdésre adott választ, hanem ide jött provokálni. Akárcsak te is, foglalod a helyet meg az időmet, köszi, hogy itt voltál, szia.
2017. okt. 25. 16:54
9/11 anonim válasza:
Az a negatív,hogy válaszoltunk őszintén a kérdésedre? Sajnos ez az igazság.
10/11 Besenyő Pista Bá válasza:
Jó segg, nagy mell, szép fej! Ennyi az egész titka!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!