Palvin Barbi nem egy kicsit 'husisabb' mint a többi modell?
Figyelt kérdés
Mármint ne értsétek félre szerintem nagyon szép nő és az alakja is irigylésre méltó,de ezeken a képeken nekem nem tűnik 'modell' vékonynak. Mármint vannak nála sokkal vékonyabb modellek is,és csak érdekel a véleményetek. (az utálkozók kíméljenek LÉCCI..)
de például ha összehasonlítanánk pl. Adriana Limával vagy Miranda Kerrel (tudom hogy nem ugyanaz a kategória de nem sok modellt ismerek)akkor azért van különbség alkatilag.
Mégegyszer mondom,szerintem Barbinak szép alakja van,de látszik hogy az utolsó 2 említett nőnek sokkal feszesebb,edzettebb teste van. Mi a véleményetek?
Szerintem kicsit se testes...tökéletes alakja van.! Èn is ilyen alakot szeretnék^^
2013. nov. 1. 22:26
8/16 anonim válasza:
jó alakja van, de modellkedéshez felejthető, de tudod ahol pénz van, ott lesz más is ;)
2013. nov. 1. 23:04
9/16 hunbula válasza:
Az első kép alapján (második valamiért nem akarja az igazságot) talán kicsit aránytalan, hogy olyan széles a csípője - már modellnek, egyébként semmi baj nincs vele mert szép fiatal lány. De mostanában kezd bejönni, hogy az eddig szokatlanabb alkatok is megjelennek a modellek között, és ez nem is baj, legalább egy kicsit kevésbé lesz elszállva az ideál. :)
2013. nov. 2. 10:39
10/16 anonim válasza:
Egy szép fiatal lány, ennyi...de semmi különös.
És ne lenne mindig nyitott harcsa szája a képeken, jobb lenne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!