Szerintetek szép modell Palvin Barbi?
Figyelt kérdés
2013. júl. 9. 17:02
1/9 anonim válasza:
Szerintem szép, aranyos arca van, de egyáltalán nem különleges.Modell létére eléggé átlagosan néz ki, de ha az utcán szembejönne velem, nem biztos, hogy felismerném. Elveszik a tömegben, mert nagyon sok hozzá hasonló lány van.
2/9 anonim válasza:
egyetértek az előttem szólóval,csinos nő,de ahhoz képest hogy modell nagyon átlagos,beleveszik a tömegbe
3/9 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem átlagos, nagyon szépnek tartom. Az arca azért jobban tetszik mint az alakja, de összességében nagyon jó, és szerintem messze nem ő képviseli itthon az átlagot.
4/9 anonim válasza:
nekem nem tetszik..kisminkelve még el is megy, de egyébként nem igazán tetszik.
5/9 anonim válasza:
Gyönyörű! :D
De nagyon nem szimpatikus...
6/9 anonim válasza:
Az alakja teljesen átlagos, se nem sportos se nem túl vézna, látszik hogy genetikájából adódóan vékony. Az arca szép, viszont ha teliszájjal mosolyog, olyan mint egy 12 éves aki épp kibontotta a karácsonyi ajándékát. Smink nélkül átlagos, nem tűnik ki a tömegből.
7/9 anonim válasza:
Hát én azt sem mondom, hogy csúnya (mert amúgy nem), de azt sem hogy olyan, húú de szép! És tényleg nagyon sok hozzá hasonló lányt láttam már. Az alakja jó, azt aláírom, de egyébként úgy hallottam, hogy nagyon elszállt a hírességtől... :/ Hát láttam már tőle szebb modelleket is
8/9 anonim válasza:
Szerintem nagyon szép, karakteres arca van, nem átlagos. De nagyon unszimpatikus....
9/9 anonim válasza:
Az alakja szép, de az arca nagyon nem tetszik. +a személyisége sem jön be....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!