El lehet úgy menni topmodellnek, hogy a combja felső
részén halványan látható egy kicsi stria?
Figyelt kérdés
Vagy ez már nagyon nagy baj, és így már nem lehet modellkedni. Értem én itt a címplap fotózásokat, runway...etc. Pl. amit Palvin Barbi csinál. Lehet azt striás combbal? Nem feltünő, mégis látszik.
dugig lehet az arca pattanással is, az se lenne baj, mert felismerhetetlenségik ki tudják photoshoppolni az embert.
2012. júl. 8. 23:48
2/9 anonim válasza:
Topmodellnek nem elmegy az ember, hanem azzá válik, mert olyan jó. :D
2012. júl. 9. 00:02
3/9 anonim válasza:
elmegy topmodellnek hát meghalok: DDDDD én holnap elmegyek filmsztárnak de még nem tuti attól függ lesz e kedvem : DD
2012. júl. 9. 16:56
4/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó hozzászóló (és részben második is)! Képzeld (öszpontosíts, még akkor is, ha ez neked nagyon nehezen megy), lehet, hogy rosszul fogalmaztam, de jobban benne vagyok a szakmában, mint Te. Lehet, hogy te jobban értesz a színészkedéshez, bár a "hangulatomtól függ" megszólalásod miatt kétlem (tudom, ezt szarkazmusnak szántad, de nem sikerült). A kérdésem egyszerű. A válaszoddal meg csak az intelligenciaszintedről tanúskodtál. De abba is hagyom, mert visszaírsz a papolásom miatt, meg hogy én mire tartom magamat. De kérlek, következőleg akkor pötyögj, ha igen/nem válasszal és egy nyomós indokkal/érvvel érkezel! Köszönöm!
Első kommentelőnek köszönöm!:)
2012. júl. 10. 00:44
5/9 anonim válasza:
Baromira benne lehetsz a szakmában, ha nem tudod, hogy striásan lehet-e modellkedni :DDD
Ha annyira benne vagy, kérdezz ott meg valakit az ügynökségnél :D
2012. júl. 10. 07:44
6/9 anonim válasza:
Benne vagyok a szakmában, ezért is olvastam el a kérdésedet. Te viszont tényleg nagyon benne lehetsz...ha gyakoriérdéseken érdeklődsz ezügyben...atyaég:D
2012. júl. 17. 00:43
7/9 anonim válasza:
Én meg nem vagyok benne a szakmában de érdekelne, és csak egy normális válasz érkezett.. szóval?
2012. aug. 27. 18:35
8/9 anonim válasza:
nem akadály, bármilyen bőrhibát tudnak már javítani, persze legyen méály zsebed , de ha már úgyis elmentél topmodellnek akk nem számít
2012. dec. 24. 20:37
9/9 anonim válasza:
előző vok, én férfimodell vok, de első 3. órán elvittek bőrgyógyászhoz, ók mondták h az ilyesmit könnyen kezelik, ha picit lóg a bőr valahol, azt is, meg kb bármilyen bőrhibát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!