Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kislányom 8 hónapos.Az alsó 2...

Kislányom 8 hónapos.Az alsó 2 foga kibújt 6 hónapos korában.Majd 1 hónap múlva a felső kettő is látható volt,de nem törte át az ínyét.Tényleg felvághatják?

Figyelt kérdés
Rá 2 hétre a mellette lévő 2 fog is megjelent és az sem akar tovább bújni. Nagyon szenved és fáj neki.Azt mondták vigyem orvoshoz,mert van olyan,hogy nem tud áttörni és fel kell vágni.Van ilyen?Mit tegyek?Ja és nagyon csúnyán meg van dagadva a felső ínye.
2008. okt. 13. 22:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen, van ilyen. Lehet, hogy azzal kevesebbet szenved, mint így.
2008. okt. 13. 22:07
 2/3 anonim ***** válasza:

Nekem azt mondta anyukám, hogy az én fogaim is nagyon nehezen akartak kibújni, és a gyerekorvosnő egy kiskanállal megdörzsölte. Az sem volt kellemes de túlsegített a problémán, azóta nem volt gond, kibújtak, nem kellett végül kés és vége lett a szenvedésnek.

Még azt is hallottam, hogy pl. sárgarépát kell adni a kiskezükbe, hogy azt rágják.

2008. okt. 14. 08:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Szia! Az biztos segít, ha rágcsál ekmányebb dolgokat pl. a kiskanala, rágóka, répa stb. Ha végképp nem megy, jobban jársz a drasztikus megoldással. Ha nem akar kibújni a fog, jobb ha vágnak, mert az csak egy pillanatnyi fájdalom, utána viszont megkönnyebül, nem fogja az ínyét feszíteni. Ilyen felnőttteknél is előfordul (pl. a férjem), akinek szintén egy pici vágással törtek utat a fogának. Előtte annyira fájt neki, hogy a vágást nem is érezte, utána viszont teljesen elmúlt a fájdalom. Mutasd meg egy orvosnak, ő majd eldönti, hogy milyen segítségre van szüksége a babádnak.
2008. okt. 14. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!