Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért fél mindenki attól hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fél mindenki attól hogy videó/fotó készüljön arról ahogy orálozik?

Figyelt kérdés
Egy ideje izgat sráccal de szeretném videóra venni ahogy kielégít orálisan. Miért para? Nem akarom kirakni stb. Az nekem is gáz lenne...
2022. máj. 10. 10:20
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Amiket írtok tök jogos. De úgy gondolom IQ kérdése. Mit bukok én? Hát azért nem csak egy enyjét. De eleve nem kell tudjam a nevét, stb a másiknak. Mindegy. Szerintem én normális vagyok és nem tennék soha ilyet mással mint amiket írtatok.
2022. máj. 11. 00:56
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezt te tudod magadról. De egy másik ember ezt biztosan nem tudhatja. (És hát ugye, ha egyszer valami kikerül a netre, az már ott marad az idők végezetéig. Lehet, hogy híres ember lesz belőled (miért is ne ?), de ezzel zsarolhatóvá válsz.
2022. máj. 11. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!