Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg vágy ha izgat mekkora mások farka és izgatna megnézni ahogy elélvez?
Figyelt kérdés
Mert én pl így vagyok…2022. febr. 28. 11:35
1/11 anonim válasza:
Ha a lányok is érdekelnek,akkor bi,ha ők nem akkor meleg.Szerintem ez egyértelmű.
2/11 A kérdező kommentje:
Csajok izgatnak szexben.
2022. febr. 28. 11:40
3/11 anonim válasza:
Férfiak egyáltalán nem érdekelnek szexuálisan? Mert ha nem, akkor még talán biszexuális sem vagy, csak egy nagyon-nagyon kíváncsi heteró.
4/11 anonim válasza:
en is igy vagyok,minden fiu akit látok,elképzelem milyen lehet a dajoja,,ha tetszik a fiu,meg hogy szo-pnám,meg mennyit élvezhet...
5/11 anonim válasza:
Ha más farka izgat akkor nem hiszem hogy hetero lennél, inkább a biszexualitás skáláján mozogsz valahol
6/11 anonim válasza:
Meleg vágy igen
Nálam így kezdődött.
7/11 anonim válasza:
Nem lehet, hogy csak voyeur hajlam?
Engem is csak ez izgat, de le nem feküdnék pasival.
27/F
8/11 anonim válasza:
ez már nem heteró kategória tesó, őszíntén kivánom, hogy jöjjön össze valami :)
9/11 anonim válasza:
én szeretnék egy helyes jotestü srácot bevezetni,vagy kényeztetni..akár ugy is,hogy mondjuk elsöre nem akar nagyon belemenni,csak rám verné..
10/11 anonim válasza:
Ha lenne valaki, akit így megnézhetnék, nem biztos, hogy megállnék a nézésnél, hanem vagy kézzel,vagy szájjal részese is lennék a dolognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!