Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, gáz ha csak fekszik az aktív és élvezi ahogy szopják?
Nem gáz, természetesen függ attól hogy ki mit-hogyan preferál.
Meg függ attól is hogy milyen gyakori a dolog, pl néha én szeretem, de nem akarnám hogy egy uszadékfa legyek minden alkalommal mikor leszopnak.
Miért, mit kéne csinálnia, táncolnia?
Feküdjön csak, majd én intézem a többit. De utána én fekszek, miközben hosszan és keményen megdug...
Egyszer egy rohadék rászorította a fejemet a farkára, öklendeztem, fuldokoltam, alig bírtam kiszabadulni, azóta nem engedem, hogy alkalmi partner a fejemet fogja. Szex előtt részletesen átbeszéljük, hogy ki mit szeret és persze közben is figyelem a "visszajelzéseit" (nyögés, lihegés), hogy egy feledhetetlen élményben legyen része. :)
Szopásnál a passzív irányítson, te csak feküdj, lazíts, élvezd és a végén adj sok finom tejet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!