Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gáz ha csak hátradőlve élvezem ahogy oráloznak?
Figyelt kérdés
Nem az a cél hogy a másik élvezze? Miért kéne a fejed fogja stb?2022. ápr. 17. 12:42
1/9 anonim válasza:
Nem, a cél az, hogy a másik IS élvezze.
2/9 anonim válasza:
Bocsi, én ugyan nő vagyok, de több pasival is találkoztam, aki így szereti. De én is például csak élvezni szeretem ha nekem oráloznak, nem csinálok semmi extrát.
3/9 anonim válasza:
Egyetértek az egyessel. Legyen az szex, legyen az kapcsolat az a lényeg hogy mindketten élvezzétek. Lehet valami ami neked belefér, de lehet neki nem. Mindig beszéljétek meg, nyilt lapokkal játszatok és minden rendben lesz. Jó kísérletezgetést! :)
4/9 anonim válasza:
Nekem mindegy hogy mitcsinal a partnerem, csak hagy tudjam jol leszopni a lenyeg elvezze
5/9 steven95 válasza:
Az sem gáz ha ilyen élményt napi 5-ször szeretnél csak olyannal csináld aki szintén ezt szereti a másik oldalról.
8/9 anonim válasza:
Szerintem ebben semmi gáz nincs. Te élvezed, pipa. Gondolom aki orálozik, azért csinálja, mert élvezi, szereti csinálni, pipa. Ha látja rajtad, hogy élvezed, az egy plusz öröm annak, aki csinálja, dupla pipa neki. Szóval mindenki nyer. Nem kötelező az orálozó fejét fogni, az egy plusz, vagy inkább más kategória. Anélkül is lehet élvezettel csinálni. Vagy nem értem, mi mást kéne csinálnod, mint hátradőlni és élvezni? Rossz tapasztalatod van? Ha a partnerednek valami nem jó, meg kell vele beszélned, mert fontos a kölcsönös élvezet.
Nekem pont ez lenne a cél, hogy a párom hátradölve élvezze, hogy kényeztetem és élvezzen el miattam. Pont emiatt fogom én is élvezni a folyamatot. Ha fogja a fejem, irányít, az is jó lehet, de nem kötelező
9/9 anonim válasza:
Nem baj, ha az aktív hátradől, de néha nem árt, ha kézbe veszi a dolgokat és meg is szopat... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!