Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy lehet élőben melegbulin...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet élőben melegbulin ismerkedni?

Figyelt kérdés

Egyedül szoktam menni.

Csomó olyan sztorit hallottam már, hogy élőben melegbulin ismerkedtek meg. Ami nagyon is jó, mert sokkal jobb lenne mint online.

Viszont a többség társaságban van. Azokhoz hogy menjek oda?

Volt már egy-két srác akit kiszúrtam, hogy egyedül van, de amikor odamentem közölte, hogy van párja.

Ennél is rosszabb amikor ha valakinek a szemébe nézek, elfordul, elkapja a tekintetét. Akkor hogy lehet bármit kezdeményezni?

És hiába vannak rengetegen ahogy írtam nagyon kevesen vannak egyedül.

2022. máj. 2. 10:33
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
A batorsag alatt arra celoztam, hogy vallalod a kockazatat annak, hogy esetleg tudod, hogy egesz este egyedul fogsz allni a sarokba. Nem mindenkinek ilyen a habitusa.
2022. máj. 7. 23:03
 22/22 A kérdező kommentje:

Ja hát azt vállalom... Meg van szokva.

Bár táncolni azért szoktam.

De sokszor elvagyok a gondolataimban, ha a zene meg a hangulatom éppen olyan akkor pár pohár után van hogy a tánc magával ragad.

Így belegondolva, ha ezt bárki látja persze, nem lehetek vonzó. De hát egyedül mi mást lehet? Órákon át!!

Nem is tudom mások akik egyedül mennek le ismerkedni hogyan csinálják.

2022. máj. 7. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!