Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet élőben melegbulin ismerkedni?
Egyedül szoktam menni.
Csomó olyan sztorit hallottam már, hogy élőben melegbulin ismerkedtek meg. Ami nagyon is jó, mert sokkal jobb lenne mint online.
Viszont a többség társaságban van. Azokhoz hogy menjek oda?
Volt már egy-két srác akit kiszúrtam, hogy egyedül van, de amikor odamentem közölte, hogy van párja.
Ennél is rosszabb amikor ha valakinek a szemébe nézek, elfordul, elkapja a tekintetét. Akkor hogy lehet bármit kezdeményezni?
És hiába vannak rengetegen ahogy írtam nagyon kevesen vannak egyedül.

Első
Sokkal különb mint az online világ szerintem
Második
Na de nem barátkozni többekkel hanem egy valakivel ismerkedés. Kaland vagy akár későbbi kapcsolat céljából
Harmadik
Sokan mondják hogy jól nézek ki de nem jönnek soha oda hozzám
Amúgy ha azt kiszúrnám kihez lehet odamenni már az is valami lenne

"Amúgy ha azt kiszúrnám kihez lehet odamenni már az is valami lenne"
Pont az a lényeg, hogy bárkihez oda lehet/kell menni, aki bejön neked. Ha nem tetszel neki, vagy csak bulizni ment oda, nem ismerkedni, max lekoptat és akkor mi van?
Ráadásul, ahogy írod, jól is nézel ki. Én például baromira nem nézek ki jól, de nem vagyok nyuszi kezdeményezni és nem egyszer összejöttem már nagyon jó pasikkal. Bátran kell vadászni, abból lesz a finom kolbász... :)

iszol kicsit (nem sokat, csak hogy kicsit feloldódj) és odamész beszélgetni vadidegenekhez. semmi extra nincs ebben, más bulikon is ez van
én is voltam már olyan bulin (nincs köze a homohoz, sima szülinapi buli volt), ahol a házigazdán kívül nem ismertem senkit. Na most a házigazda az első fél óra után kiájult, én meg ott ültem egyedül és nem tudtam mi tévő legyek. gondoltam, ha már itt vagyok, nem fogok egyedül gubbasztani. kb 1 óra múlva már vigan beszélgetten tök vadidegen emberekkel, tök jól kijttünk, persze mr a nevükre sem emlékszem. :) jó, nem ismerkedni mentem oda, hanem szórakozni. lehet ez a titka, ne úgy menj oda, hogy ismerkedni akarsz, és majd alakul.

Ötös
Nem tudom milyenek a mai fiatalok, mert én csak egy vagyok nem az összes.
Illetve a kérdés pont arról szól, hogy hiába akarnék, próbálnék, így hogyan?
Hatos
Igen, nagyon valószínű, hogy ez a baj. Nem azért várom, hogy hozzám valaki odajöjjön mert én annyira nagyra vagyok magammal. Csak nem tudok kezdeményezni.
Főleg ha valaki nem egymaga van vagy ha nem szúrom ki, hogy egymaga van, akkor sem.
Hetes
Igen, valószínűleg ez kéne, bár amit te írtál az házibuli ahol nem akkora tömeg van és más mint egy Akváriumban megrendezett nagy parti.
Nyolcas
Ha heteró lennék és a lányok nem csak barátkozni akarnának velem, akkor azt hiszem erre nagyon büszke lennék. Így viszont nem sokat ér.
Kilences
Azt hiszem szóról szóra igazad van és pont ez a baj.
Mindig az történik egy idő után, hogy elvagyok magamban, telefon, meg iszogatok meg színpadot figyelem meg táncolok vagy ilyenek.
Mivel már a sokadik partin sem lett semmi, így már egyre inkább beálltam erre. Órákon át amúgy egyedül mit csinálnék?
Lehet, hogy mások ezt látják sőt van aki már meg is ismer, hogy már sokadjára lát így.
De hát egyedül...
Egy-ketten voltak akik odajöttek, de ők meg ahogy kinéztek vagy ahogy viselkedtek hát inkább nem.
Korábban volt aki kezdeményezett, de kb. úgy hogy rám vetette magát, jól is nézett ki, vele haza is mentünk még akkor éjjel, de később nem lett folytatása. Nem reagált ha ráírtam. Másik pedig nem akart többet vagy volt akivel a távolság miatt nem. Nem egy városban laktunk.
De ilyen sem sok volt.
És ezek mindig csak kalandok voltak. Ami nincs ellenemre, de több jobb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!