Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet élőben melegbulin ismerkedni?
Egyedül szoktam menni.
Csomó olyan sztorit hallottam már, hogy élőben melegbulin ismerkedtek meg. Ami nagyon is jó, mert sokkal jobb lenne mint online.
Viszont a többség társaságban van. Azokhoz hogy menjek oda?
Volt már egy-két srác akit kiszúrtam, hogy egyedül van, de amikor odamentem közölte, hogy van párja.
Ennél is rosszabb amikor ha valakinek a szemébe nézek, elfordul, elkapja a tekintetét. Akkor hogy lehet bármit kezdeményezni?
És hiába vannak rengetegen ahogy írtam nagyon kevesen vannak egyedül.
9-es vagyok. Ha igaz amit írtam, akkor próbálj változtatni a viselkedésen. Szerintem ha félsz az elutasítástól, akkor csak először barátkozni próbálj ilyen helyen, mert ha meg is ismersz több embert egy ilyen bulin, akkor jó eséllyel ők is bemutatnak valaki újnak és lehet pont ott lesz a jövőbeli párod. Ne mindig egy elvárással sétálj oda valakihez inkább enged, hogy történjen valami ami felett nincs irányításod. Mielőtt elmész egy buliba, akkor mielőtt ki lépsz a házból ígérd meg magadnak, hogy addig nem mész haza amíg 3 emberel nem kezdesz el beszélgetni és ehhez tartsd is magad. Ha mindig legalább 3 emberrel beszélsz, akkor a jövőben könnyebben fogsz tudni oda sétálni akár kihez és beszélgetést kezdeményezni vele. Az emberek szeretnek beszélni magukról, és ha el mondasz valamit magadról, akkor többnyire könnyebben megnyílnak neked, próbálj vicces lenni és legyen jó a kedved és mosolyogj. Próbálj olyan kérdéseket feltenni amik nyitottak és nem "igen, nem, jó, rossz" rájuk a válasz, és ha mondnak valamit magukról, akkor kérdez kérdéseket. Minél kreatívabb kérdéseket kérdesz annál valószínűbb, hogy benne maradsz mások emlékében és sokan ezért fognak akarni veled beszélni, mert te nem vagy akár milyen más srác és minden beszélgetés amit veled folytatnak más és izgalmas. Ha félsz valakihez oda menni, akkor próbálj bele gondolni mi lesz a legrosszabb ami történhet? Nem fognak veled akarni beszélni? Ha így is lesz, akkor max el mész és soha többet nem fog kelleni velük találkoznod, ennél rosszabb dolog nem hiszem, hogy történhet. Mielőtt oda mész valakihez mindig legyen legalább 3-4 kérdésed előkészítve előre ha véletlenül kínos csend lesz a vége a beszélgetésnek, akkor legyen valami kérdés amivel nem hal meg a beszélgetés. És ne félj beszélni magadról, ha mondasz is egy történetet, akkor próbálj olyan kis dolgokat bele tenni amire rá tud kérdezni a másik, például valaki meg kérdi: milyen volt a heted?
Te: nagyon király volt, hallod csütörtökön voltam a bátyám esküvőjén, ahol az életem eddigi legjobb tortáját kóstoltam meg és nem hiszed el ki készítette el.... A bátyám haverja akinek köszönhetően rájöttem, hogy meleg vagyok. Nem elég, hogy tud sütni, de simán Henry Cavill ikertestvére is lehetne XD.
Ez csak egy példa volt, de ebből látod, hogy mennyi témát fel tud dobni a másik, csak abból amit mondtál neki a másik tud kérdezni a tesódról, tesód haverjáról, esküvőről, tortáról, melegségedről, Henry Cavillről.
19/f.
"Te: nagyon király volt, hallod csütörtökön voltam a bátyám esküvőjén, ahol az életem eddigi legjobb tortáját kóstoltam meg és nem hiszed el ki készítette el.... A bátyám haverja akinek köszönhetően rájöttem, hogy meleg vagyok. Nem elég, hogy tud sütni, de simán Henry Cavill ikertestvére is lehetne XD."
Ez a duma nagyon erőltetett. Én simán faképnél hagynálak.
"Ez csak példa volt."
Túl sok a körítés, elveszik a főétel. Odamész hozzá és megkérdezed, hogy lenne-e kedve ismerkedni. Végigmér téged és ha tetszel neki, akkor jöhet a többi.
Az ismerkedési szöveged első mondata után elveszteném a fonalat. Mire Henry Cavill-ig jutsz, én már egy kedves mosollyal otthagytalak téged.
Ti fiatalok mindent túlbonyolítotok. Kíváncsi lennék, hány pasit szedtél össze a #12-ben leírt tanácsaiddal.
Nekem ugyan nem kell egy lúzer kocka mikroprocesszora.
12-es köszi mégegyszer.
Fiatalabb vagy nálam, de meglepően tapasztalt, érett és látom, hogy érted a dolgokat. Jobban mint én...
A példa a szövegre nyilván csak példa volt, én sem vettem szó szerint, de a lényeget mögötte tökéletesen értettem.
Kocka bulik, számítógépes játékok, ez most komoly??
Akkor inkább ott a grindr, még az is jobb.
Én nem hiszem, hogy ettől bátor vagyok, hogy el merek, tudok menni egy ilyen bulira egyedül. Ez nem szexparti. Hála Istennek.
A probléma viszont adott attól még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!