Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Túl szép, hogy igaz legyen?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl szép, hogy igaz legyen? 42/F aktív

Figyelt kérdés

Szóval Tinderen feldobott egy nagyon jó pasit, 25 éves srác, behúztam jobbra, bár nem sok reménnyel, mert az ilyen kaliberű pasik nem szoktak visszahúzni, és nagy meglepetésemre match lett, utána egész jól elbeszélgettünk, kértem, hogy folytassuk viberen, most ott beszélgetünk, már beszéltünk telefonon is, illetve videó hívásban is.

Viszont valamiért ez túl szép, hogy igaz legyen :D. Az eddigi ismerkedési múltam alapján nem szoktam az ilyen pasiknak bejönni, vele pedig nagyon jól elvagyok, és azt mondta, hogy Ő idősebbeket keres 30-35 éveseket, mert ők komolyabban vehetőek, de velem kivételt tett, mert aranyos a mosolyom, és nem is nézek ki 42-nek állítása szerint.

2022. ápr. 19. 14:56
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Pozitívan kell hozzáállni, és bármi összejöhet.

Ha eleve hitetlen vagy, akkor nem is teszel bele az egészbe mindent, és akkor persze, hogy kevesebb az esélye, hogy happy end legyen.

2022. ápr. 19. 15:55
 2/7 anonim ***** válasza:
9%
Ha biztos egzisztenciád van és írtál is róla, le akar húzni.
2022. ápr. 19. 16:19
 3/7 anonim ***** válasza:
12%
Nagyon mesezseu a dolog, de majd kiderül hamarosan, vagy később az igazság úgyis. Szóval ne éld bele magad az nagyon.
2022. ápr. 19. 18:26
 4/7 anonim ***** válasza:
90%
Majd kiderül. Ne kételkedj ÉLD MEG!
2022. ápr. 19. 22:51
 5/7 anonim ***** válasza:
85%
Éled meg. Szerelem útjai kifürkészhetetlen.
2022. ápr. 20. 05:29
 6/7 anonim ***** válasza:
87%
Soha ne legyél kishitű!
2022. ápr. 20. 14:32
 7/7 anonim ***** válasza:
34%
Na, majd gyere vissza panaszkodni is, jó?! XD
2022. ápr. 20. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!