Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, ti hogyan gondolkodto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, ti hogyan gondolkodtok a szülői szerepről, örökbe fogadnátok egy gyereket a pároddal, akinek gondját viselitek?

Figyelt kérdés

Jómagam heteró vagyok, de támogatom, hogy tisztességes meleg emberek örökbe tudjanak fogadni gyereket.

Ezzel a kérdéssel arra vagyok kíváncsi, hogy a meleg közösség hogyan vélekedik a témáról.

2022. ápr. 18. 19:04
A kérdező szavazást indított:
Nem.
Igen
Most nem, de később igen.
29 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%

Nem, mert rühellem a gyerekeket.

Ettől függetlenül az egyes válaszoló tévedéseket ír, de ha valaki segghülye, akkor ez várható.

2022. ápr. 18. 19:23
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Alapvetően szívesen vállalnék gyereket, de nem itt Magyarországon, még akkor sem ha lehetne.

Szerintem egy gyereknek szeretet kell és törődés elsősorban, az a legfontosabb, nem pedig az a fontos hogy van férfi meg nő is a családban, annyi elvált és szeparált szülő van ahol nincs meg mind a két oldal és felnőnek a gyerekek ilyen környezetben is.

Ezen felül ott vannak a nagymamák, nagynénék, bölcsisnénik és más "női minták " a gyerek életében.

Unokaöcsémről tudom, hogy baromira nem érdekli a nemi identitásom, elfogadta hogy van egy jófej nagybácsija akinek vagy egy férfi párja aki ugyan úgy jófej és megtesz mindent érte és lehet velük Nerfezni meg csúszdázni.

Ha más nem nézne furán ránk akkor kb ez lenne neki a normális.

#19:11 Már bocsi de ne keverd ide a pedofíliát, attól hogy a férfiakat szeretem, attól még nem lesz egy gyerek vonzó... még a gondolat is undorító.

2022. ápr. 18. 19:28
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
nagyon is örölbefogadnék! De még nem most, talán 10 év múlva lesz olyan jogi meg társadalmi környezet,hogy ezt meg lehessen lépni :)
2022. ápr. 18. 19:34
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindig is akartam gyereket, minimum 3at, egészen korán, akár a husza éveim közepén. Biszex vagyok, eddig a végére általában pasival, vagy enbyvel képzeltem el magam de majd amit ad az élet. Mostanában komolyan elgondolkoztam rajta, hogy elköltözzek. Ugyanis nem szeretném hogy a gyerekemnek legyen hátránya abból, ha csak "szingliként" lehetnék szülő. Szerintem a kormány nem igazán realizálja hogy a szankcióival a majd megszületendő heteró gyerekemet is hátráltatja. Hiszen azért valjuk be ott a csok, a hitelek, ami nélkül nem biztos hogy ugyanolyan esélyekkel indulna a gyerekem az életbe. És akkor itt még nem is beszéltünk a hülye ignoráns emberekről akik esetlegesen a gyereket bántalmazzák, vagy a sajátjukat nevelik az enyém ellen.
2022. ápr. 18. 19:36
 5/11 A kérdező kommentje:

Az eredeti #1-es válaszolót (19:11-es) már törölték.

Jelentettem.

A topikba melegek véleményét várom.

Húsvét hétfő van, légyszíves ne veszekedjünk, legyünk békességben.

Csak egy kis közvélemény kutatást tartok itt a témában.

Köszönöm!

2022. ápr. 18. 19:37
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Szeretnék, és hiszem, hogy lesz egyszer! Mindenképp többet szeretnék, én is nagy családból származó vagyok és mindazt megszeretném nekik adni, amit nekem is megadott apám. Velük lenne teljes az életem

23f

2022. ápr. 18. 20:04
 7/11 anonim ***** válasza:
95%

Én nagyon szeretnék egy gyereket.

Egy saját lenne a legjobb. D2 sajnos melegként erre semmi esélyem.

Sosem találnék olyan nőt, aki melegként lefeküdne velem, és gyereket szülne nekem. Még ha ehhez valami tabletta vagy akármi is kellene, hogy megtudjam tenni.

Örökbe fogadni meg azért nem olyan egyszerű.

2022. ápr. 18. 20:21
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Bár nagyon szeretnék majd egyszer, nem itt és nem így.

Jelenleg párom sincs és sajnos a közeljövőben nem is lesz esélyem arra, hogy megismerjek bárkit is. Emellett ez az ország sem túlzottan alkalmas erre. Félek, hogy bántanák a gyerekünk/gyerekeinket miattunk. Azt nem tudnám megbocsájtani magamnak.

Sajnos azt kell mondanom, hogy naív, aki azt hiszi, hogy néhány éven belül (mondjuk 10 év) már megoldható és vállalható lesz ez.

2022. ápr. 18. 23:12
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
#8, szerintem meg nem vagyok naív, igaz, hogy nem jó a jelenlegi helyzet, de 10 év rengeteg idő,az alatt rengeteg minden valtozhat,és ezt az idot kb mondtam. Nem lehet mindent csak negatívan nézni,de egyetértek,hogy vannak kérdések szerintem is
2022. ápr. 19. 07:30
 10/11 anonim ***** válasza:
92%
9-es, bár úgy lenne...
2022. ápr. 19. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!