Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e még olyan, aki szereti az udvarlást,és a fokozatos ismerkedést,vagy nem is érdemes ezeken már gondolkodni sem ?
Egész életemben olyan voltam,hogy fontosak voltak az érzelmek,a fokozatosság, egymás megismerése ahhoz,hogy azt mondhassam, párom van.
Egy ideje ismét ismerkednék,de amikor ezeket felhozom,akkor megszakad a beszélgetés,eltűnik a másik, vagy udvariasan leráz.
Nem értem, mert nyilván nem próbálkoznék olyannal,aki alkalmit keres, vagy szeretőt.
Ha viszont kapcsolatot keres valaki, akkor miért riad el ettől az egésztől? Azt gondolom,hogy vagy nem tudja,mi a párkapcsolat,vagy már megégette magát és óvatos, vagy gyanakvó.
De így nem lehet ismerkedni,mert csak úgy lehet,ha nyitott valaki.
Bennem van a hiba? Nyilván bennem is,de azt hiszem,ahogy itt olvasgatok, nem egyedi probléma.
Megköszönném a válaszokat !
Ezeket nem mondjuk ki hangosan, főleg nem az ismerkedés szakaszában.
Nyílván senki nem baszni akar azonnal vagy kizarólag.
De ha ezt kimondod az elején, akkor valami félkretén konzervatív fiúnak fogsz tűnni, nem érett magabiztos férfinak.
Tudom, hogy a gyk-n ez nem egyedi eset. Tanuljatok meg viselkedni.
Jaj, nekem ez nagyon tetszik nőként!!! Túl sokan próbálnak "ajtóstól nekem rontani", ezért külön díjaznám a fokozatosságot!!!
De mivel mostanában még nincs minden "rendben" az életemben, ezért szinte kizárom a személyes találkozások - és hosszabb levelezések - lehetőségét.
Főleg a COVID helyzet eldurvulása tesz nagyon bizonytalanná/bizalmatlanná.
Hány éves vagy kérdező?
Tapasztalatom az hogy nagyon sokan csak leveleznek találkozni nem mernek és ezzel nagyon sokaknak tele van a hócipőjük.
Téged is ebbe a kategóriába tesznek, és ezért nem Ismerkednek veled tovább.
Volt nem egy ilyen ismerkedésem hogy már csak írtam udvaroltam szinte minden nap hónapokon keresztűl és nem volt ideje találkozni 5percre se.
Azt mondom nem is szabad ilyen emberekre az időt pazarolni.
Több, mint másfél éve nem találok senkit, mert nekem igényem az alapos és nem rohanós ismerkedés. Sajnos manapság az embereknek instant szex az igénye, teljesen mindengy kivel. Szomorú.
Azért nem adom fel, te se tedd!
A kapcsolat, randizás fogalmát kiüresítették azzal, hogy ezeket használják szépítésnek a "szexből majd komoly" tévképzetet üldözők.
A másik. Nem akarnak időt "pazarolni", hogy 3 hónap múlva kiderüljön, hogy elsőre nem nyűgözted le az ágyban. Inkább ennyi idő alatt 6-szor megpróbál "igaz szerelmet" találni, amelynek lehetőségét "elszalasztotta" volna, míg hónapokih egy valakivel szórakozik. Neki ez valamiért hatékonyabbnak tűnik, mert nem tökölt hanem "próbálkozott". De valszeg 6 után ő is csalódik, majd tart egy féléves szünetet...és itt a kérdés: ezt az időt akkor miért nem lehett volna arra az egy srácra rászánni? Megérte?
Olyan ez mint a facebook függőség. Minél rövidebb idő alatt minél több történjen, amitől pillanatnyilag jól érzed magad, doppingol. Aztán vége, s jön az átkozódas, hogy nincs normálos ember. Kiveszett a türelem és az ok-okozat felismerése az ismerkedésből.
Kapcsolatot keresek, én is. Szűzként.
17/Bi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!