Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e még olyan, aki szereti az udvarlást,és a fokozatos ismerkedést,vagy nem is érdemes ezeken már gondolkodni sem ?
Egész életemben olyan voltam,hogy fontosak voltak az érzelmek,a fokozatosság, egymás megismerése ahhoz,hogy azt mondhassam, párom van.
Egy ideje ismét ismerkednék,de amikor ezeket felhozom,akkor megszakad a beszélgetés,eltűnik a másik, vagy udvariasan leráz.
Nem értem, mert nyilván nem próbálkoznék olyannal,aki alkalmit keres, vagy szeretőt.
Ha viszont kapcsolatot keres valaki, akkor miért riad el ettől az egésztől? Azt gondolom,hogy vagy nem tudja,mi a párkapcsolat,vagy már megégette magát és óvatos, vagy gyanakvó.
De így nem lehet ismerkedni,mert csak úgy lehet,ha nyitott valaki.
Bennem van a hiba? Nyilván bennem is,de azt hiszem,ahogy itt olvasgatok, nem egyedi probléma.
Megköszönném a válaszokat !
Kérdező, ha nagykorú vagy te is, szívesen megismernélek élőben is, viszont én nem az vagyok, akit keresel, mivel biszex vagyok. Az én párkapcsolati vágyam a női nemre irányul, míg férfiakkal csak szexre, azonban én is szeretek legalább egy kis fokozatosságot, és nekem a lelkieken múlik, hogy szexelek-e férfival. Gyengéd, szenvedélyes, figyelmes, lelkis vagyok férfival is, nővel is.
Nyilván velem nem szexelnél -férfiban csak szexhavert keresek-, de hogyha férfiakkal barátságot, haverságot is keresel, és nem lakunk messze egymástól, akkor írj. Megértem a vágyaidat amúgy. Ha valaki felizgat, akár azonnal leszopom, vagy akár leszopatom, ha a helyzet megengedi, de jobb általában, ha előbb beszélgetek vele, ha nem érzem idegennek a lelkét.
Köszönöm azoknak, akik választ írtak.
És azok, akik gúnyolódó és közönséges privátokat írtak,azoknak azt kívánom,hogy ne féljenek az érzelmektől.Érzelmeket nem lehet szemétkedéssel eltakarni,szégyellni,vagy semmissé tenni.
Miért nulláztatok le? 2021dec11, 2:06. Írtam az érzelmekről, és jó szándékból.
Kérdező, te is félreértetted volna a válaszom?
#15 Haver... Te értetted félre a kérdezőt, de nagyon. Amit írsz magában teljesen oké, csak nem ehhez a kérdéshez.
Pont arról ír, hogy elege van a szexmániából, te meg a szexxel jössz..
Udvarlós,ismerkedős és barátkozós vagyok,de ennek ellenére sem sikerült közel négy éve elindítanom egy kapcsolatot :(
Csak és kizárólag mindenki az azonnali szexre hajt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!