Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejönnek nektek a kövér fiúk?
Na megjöttek a maci jogvédők lepontozni...
Amúgy csak pozitív válaszokat fogadnak itt el..
Ember, ne légy naiv! Ez nem jótékonysági egylet meg polkorrekt jogvédő csoport, ahol a csúnyára sikeredett sorstársak egymás pontjait igazítják fölfelé.
Van, aki a nőkre izgul, van, aki a férfiakra, van, aki a bőrfelszerelésre, van, aki a kikötözésre, meg van, aki a hájasabb testekre... Akik efféle kérdés alá beírogattak, azok számára a csontos embernek annyi a szexuális értéke, mint egy szarvasagancsnak vagy egy karácsonyfának: Nulla. A kövér viszont: nekik érték.
Úgyhogy apám, ha itt pontot akarsz szerezni, akkor hazudd be, hogy már legalább egy mázsa vagy, mindjárt kizöldül a karikád...
Rajtam is van felesleg, de kifejezetten nem jönnek be a nálam kövérebb srácok (178cm/83kg)
Illetve én azért nem hizlalnék srácot mert az egész egészsége tönkre mehetne örökre egy ilyen kedvtelés miatt, valószínűbb hogy próbálnék neki segíteni hogy inkább fogyjon (az egészsége miatt és nem azért hogy bejöjjön nekem)
én még egy kezdő srác vagyok
sohasem voltam még férfival
de engem nagyon izgat a passzív szerep...
és megmondom őszintén, engem nagyon felizgatna, ha az aktív srác kövér vagy nagyon kövér lenne aki dugna...
tudom, hogy fura...
én elég vékony és alacsony vagyok, hosszú hajjal... de valamiért beindítana az, ha egy kövér srác kefélne engem
de nem találtam még olyan kövér férfit, aki megdugott volna, szóval marad ez a dolog csak egy vágynak
Nagyon bejönnek ;) és igen, a hízlalás része is :P
19 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!