Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Bejönnek nektek a kövér fiúk?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejönnek nektek a kövér fiúk?

Figyelt kérdés
Esetleg még hízlalnátok is hogy még kövérebb legyen?

2022. ápr. 18. 15:01
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
10%

Na megjöttek a maci jogvédők lepontozni...

Amúgy csak pozitív válaszokat fogadnak itt el..

2022. ápr. 20. 18:03
 22/32 anonim ***** válasza:
71%
#22 elhízott és elhízott ember között is van különbség
2022. ápr. 20. 21:24
 23/32 anonim ***** válasza:
44%

Ember, ne légy naiv! Ez nem jótékonysági egylet meg polkorrekt jogvédő csoport, ahol a csúnyára sikeredett sorstársak egymás pontjait igazítják fölfelé.

Van, aki a nőkre izgul, van, aki a férfiakra, van, aki a bőrfelszerelésre, van, aki a kikötözésre, meg van, aki a hájasabb testekre... Akik efféle kérdés alá beírogattak, azok számára a csontos embernek annyi a szexuális értéke, mint egy szarvasagancsnak vagy egy karácsonyfának: Nulla. A kövér viszont: nekik érték.

Úgyhogy apám, ha itt pontot akarsz szerezni, akkor hazudd be, hogy már legalább egy mázsa vagy, mindjárt kizöldül a karikád...

2022. ápr. 20. 23:17
 24/32 anonim ***** válasza:
73%
Uh nekem bejönnek nagyon, hízlalnék is. Akit esetleg érdekelne írjon ràm nyugodtan.
2022. máj. 7. 09:35
 25/32 anonim ***** válasza:
66%
Be ám. Pont ilyet keresek. Kövéret és fiatalt. 35 vagyok.
2022. máj. 10. 14:20
 26/32 anonim ***** válasza:
85%

Rajtam is van felesleg, de kifejezetten nem jönnek be a nálam kövérebb srácok (178cm/83kg)

Illetve én azért nem hizlalnék srácot mert az egész egészsége tönkre mehetne örökre egy ilyen kedvtelés miatt, valószínűbb hogy próbálnék neki segíteni hogy inkább fogyjon (az egészsége miatt és nem azért hogy bejöjjön nekem)

2022. aug. 17. 10:15
 27/32 anonim ***** válasza:
77%
Bejönnek és hizlalnám ha tetszik neki ;) 24f, szintén kövér
2022. aug. 18. 13:11
 28/32 anonim ***** válasza:
81%

én még egy kezdő srác vagyok

sohasem voltam még férfival

de engem nagyon izgat a passzív szerep...

és megmondom őszintén, engem nagyon felizgatna, ha az aktív srác kövér vagy nagyon kövér lenne aki dugna...

tudom, hogy fura...

én elég vékony és alacsony vagyok, hosszú hajjal... de valamiért beindítana az, ha egy kövér srác kefélne engem

de nem találtam még olyan kövér férfit, aki megdugott volna, szóval marad ez a dolog csak egy vágynak

2022. aug. 18. 14:26
 29/32 anonim ***** válasza:
71%

Nagyon bejönnek ;) és igen, a hízlalás része is :P

19 F

2022. aug. 19. 13:14
 30/32 anonim ***** válasza:
Nekem is bejönnek. :) 31/F
2023. aug. 29. 18:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!