Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/lányok, nektek bejönnek a testesebb alkatú srácok? (25f)
Oké, szóval kezdjük ott, hogy a "foggyá le!" stb. kommenteket nem kérem. Én így szeretem magam ahogy vagyok, és szerintem ez a fontos elsősorban.
Szóval így nap mint nap látok nagyobb darab férfiakat párokkal, akár kint az utcán, akár az interneten. Viszont én eddig akárkivel próbáltam ismerkedni, akár párkapcsolat céljából, akár csak barátság extrákkal célból, valahogy nem jön össze a dolog.
Vagy rossz helyen, vagy rosszul keresek, ti mit gondoltok, valami tapasztalat hasonló szitukból?
Még azt sem mondhatnám hogy azért, mert nem érdekel a személy, mert én elsősorban egy embert keresek és nem egy lyukat, de nem nagyon jön össze :)
Én is kicsit teltebb alkatú srác vagyok, és szintén hasonlót szeretnék nagyon :)
27/f/m
Nekem nagyon bejönnek, el, se tudnám képzelni, hogy a partneremen ne lehessen mit fogni😄
Eddig hol ismedkedtél?
3. válaszolóval egyet értek, én is szeretem a puhát, meg jó párnának lenni :)
2. Hát, elsősorban online próbálkoztam, ilyen oldalakon pl. hogy eropolis, vagy love.hu asszem, nem sok sikerrel, többség vagy nem válaszol vagy csak szex érdekli. Való életben pedig általában "csak" barátságig jutok el, valszeg bennem nincs meg valami ami kéne :) Na meg talán az sem segít, hogy 180/120 vagyok, de én így tök jól érzem magam.
" mert én elsősorban egy embert keresek "
Nézd, ha annyi tízforintosom lenne, ahányszor ezt már olvastam, hallottam,akkor zsebből kifizethetném Lölőt.
Nincs olyan ember, akinek a kinézet ne számítana. Aki pedig azt mondja, az nem mond igazat...
180 cm-hez a 120 kg nem olyan vészes.
Egy fiatal kollégám is ennyi, odavannak érte a nők :)
Mondjuk általánosan testes, nem csak pocakra van,de nem egy nádszál így sem.
"180 cm-hez 120 kg nem olyan vészes"
De igen, az.
6. Akkor nem az, ha indult a tavalyi Mr. Olympián.
Ez a haverod akit mondasz inkább izmos lehet, de az izom felett van még zsírrétege is. Az megint más, mintha valakin csak a lötyögő háj van mindenféle komoly izom nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!