Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Fiúk/lányok, nektek bejönnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/lányok, nektek bejönnek a testesebb alkatú srácok? (25f)

Figyelt kérdés

Oké, szóval kezdjük ott, hogy a "foggyá le!" stb. kommenteket nem kérem. Én így szeretem magam ahogy vagyok, és szerintem ez a fontos elsősorban.

Szóval így nap mint nap látok nagyobb darab férfiakat párokkal, akár kint az utcán, akár az interneten. Viszont én eddig akárkivel próbáltam ismerkedni, akár párkapcsolat céljából, akár csak barátság extrákkal célból, valahogy nem jön össze a dolog.

Vagy rossz helyen, vagy rosszul keresek, ti mit gondoltok, valami tapasztalat hasonló szitukból?

Még azt sem mondhatnám hogy azért, mert nem érdekel a személy, mert én elsősorban egy embert keresek és nem egy lyukat, de nem nagyon jön össze :)

2021. júl. 15. 10:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Én elsősorban értelmes embert keresek... A kinézet másodlagos.

Persze azért ne rémüljek halálra...

Szóval,a testesség nem kizáró ok. Én sem vagyok vékony.

2021. júl. 18. 07:11
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kimondottan bejönnek a nagyobb darab srácok. Igazából preferálom a túlsúlyt.

27/F

2021. júl. 19. 13:28
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a nálad kövérebbek is tetszenek.
2021. júl. 19. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!