Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/14 anonim válasza:
A kontraszt miatt lehet bejönne 😏
2/14 Gaben32 válasza:
Vékony vagyok bejonnek a ducik
3/14 anonim válasza:
Ha jó a farka akkor simán. Egy duci.
4/14 anonim válasza:
Én vékony sportos edzett vagyok,voltak duci barátaim.Az egyikkel jártam is,a másik hárommal csak találkoztam többször.
Csalódás volt. Akivel jártam kihasznált,szexjateknak használt,majd ha nem tettem eleget kéréseinek fenyegetett. Lemérte hogy milyen "gebe" vagyok. Majd pár alkalom után mikor nem engedelmeskedtem dobott. Direkt a vékony visszahúzódó fiúkat kereste akiket kihasználhat szexuálisan mint egy tárgyat. Rohadt nagy egoja volt.
A többinek csak nagy volt az önbizalma,és túl nagyképűek voltak.
Soha nem kellene "maci" ezek után.
Lehet csúnyán hangzik de pont az ilyenek (néhány) van nagy arca az eddigi tapasztalataim alapján.
Nagy a háj nagy az egó
6/14 A kérdező kommentje:
Csak azért mert én vékonyabb vagyok ha gondoljátok.
2022. jan. 23. 22:41
8/14 anonim válasza:
persze, engem a vékonyabb pasik izgatnak fel
9/14 anonim válasza:
Mindenki keressen magának megfelelőt.
Fogyjatok le,sportoljatok,vagy ne zabaljatok annyit.😄
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!