Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejönnek nektek a kövér fiúk?
#11 Azért kisebb az esély arra hogy egy aktív ember kifullad mint aki konkrétan kövér, főleg hogy itt még hízlalásról is szó van.
Én azt gondolom hogy az egészség sokkal fontosabb mint az hogy milyen testalkat a kinked. Ez igaz a szteroidos kondis emberekre meg a hízlalod hogy kövérebb legyen emberekre is.
11-es vagyok.
Én nem vagyok kövér és nem is kövér a zsánerem. Csak azért válaszoltam,mert nem biztos,hogy csak a kövérek,testesek fulladnak ki.
Nem. Volt elég kövér barátom,és kövér srácokkal randiaim, sportosként. Volt aki 120kg felett volt.
Nem érdekelt az alkatuk.
Érdekes módon mind beképzelt volt,hatalmas önbizalommal és egóval. Úgy tettek mint ha náluk szebb pasi a földön nem létezne. Nyilván van kivétel,de hogy a mi környékünkön az ilyen meleg biszex srácok defektesek az biztos.
A hozzám hasonló sportos srácok meg érdekes módon,kedvesek és inkább visszahúzódóak voltak. Van akivel mai napig találkozok.
Úgyhogy ennyi rossz tapasztalat után hanyagolom a kövér srácokat.
Szerintem a beképzeltség nem súly,vagy korfüggő...
Bár van egy mondás,a szépség és az ész szorzata konstans.
Uccsó: "Bár van egy mondás,a szépség és az ész szorzata konstans."
-Akkor nálad ez be is igazolódott igaz?
Én szeretem ha valaki pocis :3
20/F 115kg/180cm
"Esetleg még hízlalnátok is hogy még kövérebb legyen?"
Csak ha a hentes a piaci ár felett fizet érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!