Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ezt a reakciót váltotta ki belőlem?
Tegnap délután felé találkoztam egy sráccal, szexeltünk mondjuk a történet szempontjából irreleváns hogy eddig ő dugott úgy, ahogy egyetlen partnerem sem tudott
Volt minden: csók, ölelés, összebújás, buksi simi
A karjai közt aludtam el
Azt mondta hogy ha van kedvem lelkizhetünk nála (a történethez hozzátartozik hogy hármasban volt részem)
Aztán mikor jöttem volna haza és köszöntem volna tőle el, ő igazából aludt még, de olyan aranyos volt, nem tudtam mert megcsuklott a hangom és szabályszerűen síró görcsöt kaptam életemben másodszor történt ilyen velem
Amikor először akkor szerelmes lettem a partnerbe, ő volt akkoriban az első nekem
És nem tudom ez a mostani srác miért váltotta ki belőlem ezt?
Azért 8-9 sráccal voltam már a legtöbbel ugyanez volt és mégsem jöttem el sírva
Szóval teljesen tanácstalan vagyok
De azért párkapcsolatra is felajánlkozol, szinte minden kérdésnél. Igaz ?
Nem tudod Te sem,mit is akarsz. Talán 5-6 év múlva már esetleg.
Miért, van olyan, aki pontosan tudja, hogy mit akar? Kevesen és néha ők is csak azt hiszik :)
Farnishka, nem kritikának szántam, csak meglepett, mert nekem ennél félénkebb cukiságnak tűntél :) 8-9 srác a te korodban? Az azért nem semmi.
Sok érdekes srác van, az biztos.
Sőt vannak félénkek és szolidak is...akiknek olyan a popsijuk,mint egy rendező pályaudvar....szinte mindig forgalom van...
Más az én koromban már 100+ sráccal volt a nyolc kilenc az kevés
De nehogy már én legyek a rossz emiatt
#24 Ahh nem sok egyáltalán... 😒
Én is a te korosztályod vagyok és csak álmodozom már vagy 6 éve, hogy valaha részem lesz bármi ilyesmiben, amit te leírtál, de tudom, hogy erre semmi esély nincs, mert semmi olyan tulajdonságom sincs, amitől bárkinek bejönnék.
Úgyhogy inkább a panaszkodás helyett örülj, hogy egyáltalán részed lehet ilyenekben, és nincs olyan elb@szott tinédzserkorod, mint sokunknak...
Jaj, srácok, legyen már több önbizalmatok :)
Ennyi évesen sem mondom,hogy öregebb és csúnyább leszek :)
Inkább örömmel vegyétek a fiatalságot !
53/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!