Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért ezt a reakciót váltotta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ezt a reakciót váltotta ki belőlem?

Figyelt kérdés

Tegnap délután felé találkoztam egy sráccal, szexeltünk mondjuk a történet szempontjából irreleváns hogy eddig ő dugott úgy, ahogy egyetlen partnerem sem tudott

Volt minden: csók, ölelés, összebújás, buksi simi

A karjai közt aludtam el

Azt mondta hogy ha van kedvem lelkizhetünk nála (a történethez hozzátartozik hogy hármasban volt részem)

Aztán mikor jöttem volna haza és köszöntem volna tőle el, ő igazából aludt még, de olyan aranyos volt, nem tudtam mert megcsuklott a hangom és szabályszerűen síró görcsöt kaptam életemben másodszor történt ilyen velem

Amikor először akkor szerelmes lettem a partnerbe, ő volt akkoriban az első nekem

És nem tudom ez a mostani srác miért váltotta ki belőlem ezt?

Azért 8-9 sráccal voltam már a legtöbbel ugyanez volt és mégsem jöttem el sírva

Szóval teljesen tanácstalan vagyok

2022. ápr. 10. 18:13
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%

De azért párkapcsolatra is felajánlkozol, szinte minden kérdésnél. Igaz ?

Nem tudod Te sem,mit is akarsz. Talán 5-6 év múlva már esetleg.

2022. ápr. 11. 12:36
 22/30 kovpet ***** válasza:
79%

Miért, van olyan, aki pontosan tudja, hogy mit akar? Kevesen és néha ők is csak azt hiszik :)

Farnishka, nem kritikának szántam, csak meglepett, mert nekem ennél félénkebb cukiságnak tűntél :) 8-9 srác a te korodban? Az azért nem semmi.

2022. ápr. 11. 12:41
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Sok érdekes srác van, az biztos.

Sőt vannak félénkek és szolidak is...akiknek olyan a popsijuk,mint egy rendező pályaudvar....szinte mindig forgalom van...

2022. ápr. 11. 12:44
 24/30 A kérdező kommentje:

Más az én koromban már 100+ sráccal volt a nyolc kilenc az kevés

De nehogy már én legyek a rossz emiatt

2022. ápr. 11. 12:51
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Ne másokhoz hasonlítsd magadat, de lényegében a te életed, így azt csinálsz, amit akarsz. Bár én még úgy vagyok, hogy ebben korban még nagyon is dúlnak a hormonok, szóval érthetőbb, de mondjuk egy 7-10 év múlva már nem igen tartanám normálisnak. Viszont a szexcentrikusság nem büszkeség, akáremennyire is sokan szeretik ez hangoztani(nem rád értem), inkább egy mentális betegség tünete. Akinek sok partnere van, abból annyit lehet leszűrni, hogy az adott illetőnek nincs önbecsülése, büszkesége, kitartása, felelősségtudata. Könnyen kapható, manipulálható, kihasználható. Elég egy kis szeretetet mutatni, vagy f*szt lóbálni(kinek mi) és máris mehet a menet. Ez természetesen nem normális, de kinek mihez van gyomra.
2022. ápr. 11. 12:59
 26/30 kovpet ***** válasza:
83%
Egy szóval se mondtam, hogy rossz lennél. Csak meglepett, hogy ilyen fiatalon ennyi partnered volt. Nekem nem volt ennyi, pedig több mint 2x annyi vagyok mint te. Mások a defektjeink ezek szerint :)
2022. ápr. 11. 13:36
 27/30 anonim ***** válasza:
85%

#24 Ahh nem sok egyáltalán... 😒

Én is a te korosztályod vagyok és csak álmodozom már vagy 6 éve, hogy valaha részem lesz bármi ilyesmiben, amit te leírtál, de tudom, hogy erre semmi esély nincs, mert semmi olyan tulajdonságom sincs, amitől bárkinek bejönnék.

Úgyhogy inkább a panaszkodás helyett örülj, hogy egyáltalán részed lehet ilyenekben, és nincs olyan elb@szott tinédzserkorod, mint sokunknak...

2022. ápr. 11. 14:27
 28/30 anonim ***** válasza:
100%
#27 Dettó. És ennél csak öregebb és csúnyább leszek. :/
2022. ápr. 11. 19:01
 29/30 anonim ***** válasza:
65%

Jaj, srácok, legyen már több önbizalmatok :)

Ennyi évesen sem mondom,hogy öregebb és csúnyább leszek :)

Inkább örömmel vegyétek a fiatalságot !

53/F

2022. ápr. 11. 19:05
 30/30 anonim ***** válasza:
100%
#29 Az önbizalmam előtör időről-időre, csak ettől nem lesz partnerem.
2022. ápr. 11. 19:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!