Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ezt a reakciót váltotta ki belőlem?
Tegnap délután felé találkoztam egy sráccal, szexeltünk mondjuk a történet szempontjából irreleváns hogy eddig ő dugott úgy, ahogy egyetlen partnerem sem tudott
Volt minden: csók, ölelés, összebújás, buksi simi
A karjai közt aludtam el
Azt mondta hogy ha van kedvem lelkizhetünk nála (a történethez hozzátartozik hogy hármasban volt részem)
Aztán mikor jöttem volna haza és köszöntem volna tőle el, ő igazából aludt még, de olyan aranyos volt, nem tudtam mert megcsuklott a hangom és szabályszerűen síró görcsöt kaptam életemben másodszor történt ilyen velem
Amikor először akkor szerelmes lettem a partnerbe, ő volt akkoriban az első nekem
És nem tudom ez a mostani srác miért váltotta ki belőlem ezt?
Azért 8-9 sráccal voltam már a legtöbbel ugyanez volt és mégsem jöttem el sírva
Szóval teljesen tanácstalan vagyok
#10-es nem a sült galambot várom a számba, én is nyilván elhívnám őket, de legjobb barátomnak jelenleg a sport sokkal fontosabb mint én
És egyik osztálytársam meg úgy van vele hogy szinte semmihez sincs kedve
#11 ezt sosem értettem, tudom hogy fiatal vagyok, de minek kell folyton kiemelni hogy gyerek vagyok?
Mai világban már az is sok embert meghat,ha átölelik,megcsókolják, ha megsimogatják a kezét,vagy egyáltalán, emberi módon beszélnek vele.
Egy ölelés tényleg csodákat tehet,ezt tudom,mert adni is kapni is jó..
És azok a melegek,akik csak d..ni akarnak,ha be sem vallják, de ők is szeretethiányosak. Csak éppen meghökkennek, ha ölelést kapnak,vagy gyengédséget...és vagy eltűnnek, vagy gorombák,cikizők lesznek. Mert ezzel is takargatják azt,amit mindenki igényelne. Az igazi szeretetet, figyelmet.Mert erre szerintem mindenki vágyik.
Sajnos,akik úgy élnek,hogy két naponta dugni kell,mert az okoz kis örömet, azok később, magányosan fognak erre rájönni.
És az már nagyon fog fájni....
De egyébként tényleg nem tudom mi lehet az oka
És járok pszichológushoz ami azt illeti
Nem is gondoltam, hogy te ilyen nagy kujon vagy, Farnishka.
Vigyázz, bele ne szeress, mert az tud fájni.
Mindenki szeretethiányos, az nem furcsa, ezen ne is agyalj.
#19 nem vagyok kéjenc sem az aki mindenkivel lefekszik
De nem lehet azt csinálni hogy elutasítok mindenkit mert nem azt keresi mint én 😁
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!