Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért ezt a reakciót váltotta...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ezt a reakciót váltotta ki belőlem?

Figyelt kérdés

Tegnap délután felé találkoztam egy sráccal, szexeltünk mondjuk a történet szempontjából irreleváns hogy eddig ő dugott úgy, ahogy egyetlen partnerem sem tudott

Volt minden: csók, ölelés, összebújás, buksi simi

A karjai közt aludtam el

Azt mondta hogy ha van kedvem lelkizhetünk nála (a történethez hozzátartozik hogy hármasban volt részem)

Aztán mikor jöttem volna haza és köszöntem volna tőle el, ő igazából aludt még, de olyan aranyos volt, nem tudtam mert megcsuklott a hangom és szabályszerűen síró görcsöt kaptam életemben másodszor történt ilyen velem

Amikor először akkor szerelmes lettem a partnerbe, ő volt akkoriban az első nekem

És nem tudom ez a mostani srác miért váltotta ki belőlem ezt?

Azért 8-9 sráccal voltam már a legtöbbel ugyanez volt és mégsem jöttem el sírva

Szóval teljesen tanácstalan vagyok

2022. ápr. 10. 18:13
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
100%
Ez fellángolás, nem szerelem. Beszéld meg vele és annyi. Gondolom, mivel törődést mutatott, ezért érzed ezt. Van ez így, ha nem szeretik otthon az embert. De azért nem is kell túlbecsülni a másikat. Ismerd meg és majd meglátjátok, hogy hogyan alakul.
2022. ápr. 10. 18:40
 2/30 anonim ***** válasza:
100%

Fellángolás !

És főleg azok éreznek így, akik nem kapnak szeretetet,akiket sokan visszautasítanak, akiket szóban, vagy egyéb módon már megbántottak.

Nálam is volt ilyen srác,akinek szeretetet,gyengédséget adtam, de ő saját magától megijedt, és eltűnt. Pedig úgy bújt és csókolt,mint kevesen, éreztem a szeretethiányt.

De ha nem tudja ezt normál módon átélni,akkor nem tudok mit tenni. Nekem nagyon fontos az érzéki szeretet, adni is, kapni is. Pedig nem vagyok fiatal,de ez van :)

De hidd el,kérdező, a szerelem más, nagyon más !

Régen kaptál szeretetet, ennyi...és most eltölti a szíved.

2022. ápr. 10. 18:47
 3/30 A kérdező kommentje:

#1 engem szeretnek otthon, sok szeretetet kapok a szüleimtől szóval ebből a szempontból nem

#2 engem mondjuk sokan visszautasítanak pedig (nem egoizmusból mondom) helyes vagyok

Habár akiket én visszautasítok azok jobbára jóval idősebbek nálam

De mindig vagy az van hogy aki nekem bejön annak én nem és akinek bejövök ő bejön nem jön be

Én amúgy nagyon szeretethiányos vagyok

2022. ápr. 10. 19:10
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon értelek, azt írtad, hogy kapták sok szeretetet. A végén meg azt, hogy szeretet hiányos vagy. Szóval ellentmondasz magadnak. Evidens volt eddig is az írásodból, hogy szeretet hiányod van, azért érzel így. Nyilván nem szerettek úgy, ahogy kell, hiszen ezt érzed. Engem is pl szerettek szüleim a maguk módján. Elfogadták a melegségem is, stb. Mégsem éreztették a szeretetüket. Egy dolog mondani valamit és más dolog csinálni, meg mutatni. Meg azért nem árt, ha az embernek vannak barátaik is, akik szintén kimutatják a szeretetüket néha. Tudod te az okát valójában, csak nem fogalmaztad meg. Vagy nem tudod kifejezni még.
2022. ápr. 10. 19:15
 5/30 anonim ***** válasza:
92%
Aztán még lehet sok negatív tapasztalattól kezdve sok minden oka. Elég összetett, de ezt is biztos tudod magadról egyébként. Dugni is általában azok szoktak állandóan(nem rád értem feltétlenül), akik csak abból nyernek boldogság hormont. Mert máshonnan nem jön, mivel nem épp úgy gondolkodnak, ahogyan kéne. Nem azt csinálják, amit szeretnének. Nem kapnak megbecsülést, nincs önbecsülésük, elég önbizalmuk, stb. Sok oka lehet ennek is.
2022. ápr. 10. 19:19
 6/30 A kérdező kommentje:

#4 Igen, a szüleimtől kaptam, mégis szeretethiányos vagyok nem hittem hogy egy írásból látható már ez az emberen ez új nekem nekem vannak barátaim de nem igazán értem azt hogy kimutatnák a szeretetüket, én mindig megölelem őket és akkor viszonozzák de úgy kb sosem hívnak meg, leszámítva egyet aki a szülinapi bulijára Én ennek az okát tényleg nem tudom

Ezért is írtam ki a kérdést

2022. ápr. 10. 19:20
 7/30 anonim ***** válasza:
100%

Sokan vannak, vagyunk szeretethiányosak.

De sajnos az is tény,hogy sok meleg azért fekszik le szinte mindenkivel,mert azt gondolja, az a kis idő is szeretet és figyelem felé, amíg szexel.

Ezt nem rád írom, mert nem hinném,hogy ez lenne az ok.

Volt egy ismerősöm,ő is szeretethiányos volt,és sokan sok mindenre rávették..naivan hitt a figyelem erejében....Nagyon naiv volt ,sajnos.És nagyon ráfaragott , egészségileg.

2022. ápr. 10. 19:24
 8/30 A kérdező kommentje:
Tudom nem rám ertettétek, de a tegnapi szex előtt nekem március elején volt srác utoljára azelőtt pedig tavaly Szóval annyira ez nem igaz rám hogy azért a kevés szeretért is képes lennék, bár ha jobban belegondolok lehet valaki kapcsolat címszó helyett hülyítene ezzel akkor benyelném kert sajnos én is naiv vagyok
2022. ápr. 10. 19:28
 9/30 A kérdező kommentje:
Egyébként ha számít a korom 19 leszek lehet így átértékelődik valami
2022. ápr. 10. 19:30
 10/30 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, mivel szereted hiányod van, ezért valamit nem kapsz meg, amire vágysz. Te magad fogalmaztad meg. Sírtál? Miért sírtál? Mert talán valaki többet mutatott attól, mintha csak egy élvezeti cikk lennél. Talán mert nem csak húscafatnak tartott, akit széllyel kell k*rni. Megbecsülés sokat számít egy embernek. Meg nem hiszem, hogy pont itt kell bárkinek bemutatni a drága homi közösséget. Azért a legtöbbjük elég alpári paraszt, akit a baszáson kívül más nem érdekel. Biztos tapasztaltál már meg dolgokat és nyilván furcsa, mikor valaki eltér ettől. Mellesleg annyit hozzá tennék, hogy ez lenne a normális. Nagyon sok oka van, nem megyek most bele, már úgy is milliószor leírtam más kérdéseknél.

Egyébként meg te is hívhatnád a barátaidat spontán. Mindenhez két ember kell ám. Neked is ki kell mutatni azt, amit viszonzásképp vársz is.

7-es válaszoló meg lényegében leírta azt, amit én is mondtam. Boldogsághormont kell szerezniük sokaknak és ez abban merül ki legtöbb embernél, hogy k*r fűvel fával. Mivel akkor az szabadul fel, aztán ennyi az egész. Ennek a hatása tart egy fél napig max, aztán megint jön a rossz kedv, stb. Ezért kéne először mindenkinek saját magát rendbe tenni fejben és nem lenne ennyi lelki traumatizált, akik azt sem tudják, hogy hogyan kell saját magukat fejleszteni.

2022. ápr. 10. 19:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!