Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szoktál a pasiddal kézenfogva...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktál a pasiddal kézenfogva sétálni az utcán letojva más mit gondol?

Figyelt kérdés

2022. ápr. 4. 11:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
81%

Dehogy jobb

Mindenhol szar

2022. ápr. 5. 04:19
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon ritkán,ha megfeledkezik valamelyikünk séta közben ....

Hozzàteszem eddig soha nem történt miatta semmi negatív hatás

2022. ápr. 5. 04:32
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nincs párom de ha lenne nem is élnék itt megkérném hogy menjünk ki együtt külföldre ha elfogadó lenne megérteni ott aztán nem érdekelne senkit hogy sétálunk, viszont a magyar emberek nagyon irigyek nem is nagyon szeretek itt élni, egyedül meg nem mennék ki rossz lenne egy idő után.
2022. ápr. 6. 21:33
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Nincs párom, de ebben a korlátolt, irigy és rosszindulatú országban nem fognám a kezét,ha lenne.

Itt az emberek más kárának örulnek,a többség keserű, gonoszkodó, csak körbe kell nézni az utcán.Már az arcoktól is elmegy az ember kedve.

Aki mosolygós,arra úgy néznek mint egy gyilkosra,hogy mer örulni egyáltalán.

Ha lenne párom és ha nem itt élnék,akkor kézen fognám, átölelném, belekarolnék. Mert nekem csak ő lenne a fontos,senki más.

2022. ápr. 8. 06:07
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de csak sötétedés után, és csak a kihalt kertvárosi utcákon. Máshol nem mernénk, már csak a ránk irányuló tekintetek miatt sem.
2022. ápr. 8. 08:50
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Pesten sem jobb a helyzet sajnos.

A napokban vezettem egy vak barátomat a belvárosban - ne tudjátok meg, milyen tekinteteket láttam. (Szerencsére ő nem látta...)

Csak a könyökömet fogta, de buzdítottam, hogy karoljon nyugodtan belém - nem akart. Valamit azért sejthetett... :-(

2022. ápr. 14. 13:29
 17/17 anonim ***** válasza:

2022. ápr. 14. 13:29 időpontban, ez sajnálatos :(

Ugyanakkor 5letet adtál arra az esetre, ha megtörténik a csoda és párom lesz, de így már nem tudom van e értelme "álcázni"...

1ébként a barátod nem viselt a vakokra jellemző szemüveget, vagy nem volt nála olyan pálca, amivel "akadályokat keres"?

Engem egyébként nem zavar ki kinek a kezét fogja, de ha ez ennyire gáz, hogy még egy "vakvezető barátra" is így hüledeznek, akkor elég gáz így... :/

2024. ápr. 10. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!