Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van valami, amit megbántatok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valami, amit megbántatok?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy miket bántatok meg az életetek során és, hogy mit tennétek másként, ha visszamehetnétek az időben. Fiatal vagyok még, és tudom, hogy legjobb, ha az ember a saját hibáiból tanul, de ha lehetséges szeretném elkerülni azokat a csalódásokat, amelyeket nem lenne nehéz egy esetleges sztori ismeretében.
2022. márc. 25. 18:19
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Azt,hogy nem vállaltam fel a melegségemet az első pillanattól!
2022. márc. 26. 04:28
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

más egyetemre mentem volna

ha most lennék 15, felvállalnám a homoszexuális vonzalmaimat is (bi vagyok)

2022. márc. 26. 09:57
 13/23 anonim ***** válasza:
77%
kérdező, használd a save/load varázslatot
2022. márc. 26. 09:58
 14/23 anonim ***** válasza:
84%

Ha csak simán a sexualitás vesszük akkor a 2. sráccal komolyabb kapcsolatott alakitanék.

Kihagymám a hímringyót.

2022. márc. 26. 11:58
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Az elmúlt 2 évet
2022. márc. 26. 19:04
 16/23 anonim ***** válasza:
84%

Azt hogy az első öngyilkos gondolatnak nem engedtem, az azt követőeknél meg ahhoz is gyáva szar voltam. Most meg már úgyis mindegy, azt a pár szar évtizedet ami hátra van a B oldalból letekerem.

Kuúrva szép napot.

2022. márc. 26. 20:24
 17/23 anonim ***** válasza:
84%

Szinte napra pontosan 20 évre mennék vissza, egy szóra, amit megváltoztatnék.

Sajnos a DeLorean köhög a hatósági áras benzintől, a fluxuskondenzátor meg bedöglött, úgyhogy jó ez így, ahogy van.

2022. márc. 28. 07:26
 18/23 Vuk-91 ***** válasza:
100%
A gyávaságomat, hogy nem nyitottam az új dolgok felé, mindig a "biztonságot" kerestem, azt hogy egy gyenge (mint fizikailag, mint lelkileg) kis senki voltam, akit lehetett verni, csúfolni, molesztálni, ha meg kiállok magamért, akkor meg én vagyok a gonosz akit meg kell büntetni. Azt bánom hogy hagytam eltorzítani a világképemet, hogy egy időben én is olyan homofób voltam, mint amennyire mindenki rajtam kívül látszott, és ahhoz, hogy legalább erről leszokjak, azokat kellett megbántanom, akikről rá kellett jönnöm, hogy nem érdemelték meg, és mellette erotikus tartalmak segítettek, hogy megbarátkozzak a koncepcióval, miután rájöttem, hogy biszexuális vagyok. Azt bánom, hogy semmit sem tettem vagy tehettem azért, hogy legyen egy életem, miután magamba fordultam. És tulajdonképpen bánok minden tulok, bunkó viselkedést is, amit sikerült az interneten összehozni...
2022. márc. 28. 09:35
 19/23 anonim ***** válasza:
88%

17-es vagyok. Eladtam a DeLoreant. :-)

A 18-as válasza bujtott fel, hogy újra írjak.

Én is a gyávaságomat bánom még pluszban.

Senkit nem bántottam soha, engem sem bántottak, de jobb lett volna nekem idegileg és lelkileg is, valamint talán egyszerűbb mindenkinek, ha az egészet elmondom a kollégáimnak - akkor nem b*sztattak volna évekig a feleségekkel, gyerekekkel.

Utólag látom, hogy kár volt megspórolni ezt az egymondatos bejelentést. mert mind remek emberek, szerencsém volt velük, illetve egymással.

2022. márc. 28. 09:53
 20/23 anonim ***** válasza:
88%
Jó a kérdés, kedves kérdező! ;-)
2022. márc. 28. 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!