Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Volt már olyan, hogy szexeltet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy szexeltetek valakivel, aki nem jött be és megbántátok?

Figyelt kérdés

2021. jún. 18. 14:36
 1/7 anonim ***** válasza:
89%

Ha nem tetszett a találkozónál megmondtam neki és el búcsúzunk.

De volt olyan hogy nagyon kanos voltam, és már nem érdekelt csak üríthessek, mert fasz verni nem tudok, de az egy másik téma.

De ezt is megmondtam előre, igyekeztem soha senkit nem becspni.

2021. jún. 18. 14:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem azexelek olyannal aki nem jon be
2021. jún. 18. 14:56
 3/7 anonim ***** válasza:
88%
Igen, sőt, majdnem fél évig párkapcsolatban voltam vele. Próbáltam vonzódni hozzá, mert emberileg kedveltem, de 🤢 (szerencsére távkapcsolat volt, ritkán találkoztunk)
2021. jún. 18. 16:26
 4/7 anonim ***** válasza:
77%

2 ilyenem volt.

1. Akkor nagyon kanos voltam és azért mert ráért.

2. Egy srác volt mikor még tini voltam. Tudta a facebookom és bezsarolt, hogy ha nem szopom le akkor elküldi a barátaimnak a képeim. Vagy legalább elhinti hogy mi a szitu. Inkább leszoptam pedig a farka se jötte be mert nagy volt és alapba aktív vagyok így...

2021. jún. 18. 16:32
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak egyéni nézőpont de én sohase bántam meg egyetlen kalandomat 29/f/passzív
2021. jún. 19. 01:21
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ha nem megfelelő a személyisége, nem lesz szex.
2021. jún. 23. 18:12
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Volt igen. Egy éven keresztül, de csak havonta egyszer történt meg szerencsére és annyira meggyűlöltem hogy látni se birom. Mint egy pióca úgy viselkedet, zsarolt hogy ha nem leszek vele valamit csinál magával. Én hülye.
2021. júl. 6. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!