Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van valami, amit megbántatok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valami, amit megbántatok?

Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy miket bántatok meg az életetek során és, hogy mit tennétek másként, ha visszamehetnétek az időben. Fiatal vagyok még, és tudom, hogy legjobb, ha az ember a saját hibáiból tanul, de ha lehetséges szeretném elkerülni azokat a csalódásokat, amelyeket nem lenne nehéz egy esetleges sztori ismeretében.
2022. márc. 25. 18:19
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
95%
Leginkább azt, hogy megszülettem...
2022. márc. 25. 18:21
 2/23 anonim ***** válasza:
98%

Az első páromnak abszolút bizalmat adtam,anyagilag és erkölcsileg is mellette álltam, sokszor a családjától is megvédtem.

Mégis annyira átvert, majd elhagyott,hogy első igazi traumámat ő adta.

Annak ellenére, hogy értelmes,jóképű srác volt,de sosem állnák vele szóba ,ha visszamehetnék. Onnan indult az a sorozat,ami aztán még három ilyen csalódást adott.

53/F

2022. márc. 25. 18:23
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Két dolgot bántam meg eddig:

• Azt, hogynyitottam mások felé.

• Azt, hogy nem nyitottam mások felé.

Ez a való élet... Olyan, mint a "Tippmix". Ugyanaz a cselekedet lehet életre szólóan jó döntés és végzetes hiba is — attól függően, hogy mikor és mire (kire) voksolsz. Így hát nincs egzakt "jó válasz", mindent az idő és akörülmények határoznak meg...

2022. márc. 25. 18:25
 4/23 anonim ***** válasza:
74%

Nem bántam meg semmit. Mindenből lehet tanulni és építkezni. :D Rinyával meg nem lesz semmi megoldva. Tapasztalatt egyre könnyebb átlátni másokon, így el lehet kerülni további pofára eséseket. Fejleszteni kell mindenkinek saját magát és annyi. :D Ja és egyedül boldognak lenni, mert anélkül mással sem lesz az senki. Az, akinek egy átverés trauma, hát az egy nagyon gyerekcipőben jár. :D Másokat is átvernek, még sem siránkoznak, így nem is kell csodálkozni, hogy nem találnak az ilyen emberek másokat. Megítélni másokat egy csalódás miatt pedig tényleg nagyon gyerekes. Ott a saját fejben kell helyre tenni dolgokat, mert ez torz gondolkodás.

Kérdező te pedig sosem fogsz más hibáiból tanulni, ezt hidd el. Senki sem tanul más hibáiból, hanem a sajátjaiból. Téged is fognak érni pofára esések, de ez van. Minden hozzáállás kérdése. Ahelyett, hogy tragédiáként fognád fel, gondolod azt, hogy erősödsz belőle és tapasztalsz. Ennyi az egész.

2022. márc. 25. 18:41
 5/23 anonim ***** válasza:
52%
Én azt hogy nem feküdtem le több velem azonos neművel csak 4 volt meg,tudom nem biszex kategóriába írtál, de nehéz heteró párkapcsolatban élni
2022. márc. 25. 18:47
 6/23 anonim ***** válasza:
86%
Nem nehéz semmilyen párkapcsolatban élni, főleg nem heteróban kedves utolsó. :D Szóval ne nevettess már. Egyszerűen olyan párt kell találni, aki hasonló hozzád(fejben). Szelektálni, kukázni kell és annyi. Meg nem a kinézetnek kell döntő szerepet adni, mert az úgy halálra van ítélve.
2022. márc. 25. 18:59
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Én is eléggé fiatal vagyok (18), de nem bántam meg semmit. Kellett már csalódnom, ami akkor nagyon fájt, de már túl vagyok rajtuk. Sőt, örülök neki, hogy történtek velem ilyenek, mivel lelkileg sokkal erősebbé tettek, úgy érzem. A csalódások leginkább dühöt váltottak ki belőlem, ezt pedig önmagam fejlesztésére fordítottam, főleg sport illetve tanulás tekintetében- szóval csak ügyesen kell ezekkel az "átmeneti tragédiákkal" bánni, s rájössz, hogy a hasznodra is váltak. Nem kívánom, de valószínűleg fog érni egypár csalódás az életben, ahogy engem is, de az élet már csak ilyen. :)
2022. márc. 25. 19:06
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Mindig megbíztam az emberekben, sosem kellett volna. Inkább a magány, mint még egy csalódás.
2022. márc. 25. 20:32
 9/23 anonim ***** válasza:
89%
Az, hogy az időmet pazarlom a gyk-en.
2022. márc. 25. 21:37
 10/23 everlight ***** válasza:
100%
Nem voltam elég bátor ,nyitott a fiúk irányába.
2022. márc. 26. 00:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!