Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szexuális fantáziákról, vágyakról szól itt a legtöbb kérdés? Miért nem értelmes kérdések?
Figyelt kérdés
Homoszexualitás kateógria a szexualitás kategórián belül van csak, tudom. Párkapcsolat témában nincs külön meleg.
De mégis miért a legtöbb kérdés szexuális vágyakra irányul?
Miért nem sokkal több az ismerkedésben tanácsot kérő, magunkat felvállalásában tanácsot kérő, stb...
Vagy szórakozásról, életmódról, stb...
Sokkal értelmesebb, mint a szexuális vágyakról szóló, sokszor beteg kérdések. Meg hogy itt próbálnak partnert találni egy ilyen helyen.
2022. márc. 24. 23:15
11/12 anonim válasza:
Tisztelt kérdező.. arra szoktam válaszolni ami a kérdés.. ha sztem nem jó a válasz lehet rosszul fogalmaztál ;) nem vagyok csökött köszönöm.. helyén az eszem :)
12/12 anonim válasza:
csávó kapott tucat választ (ráadásul őszinte trollmentest).. és beszól hogy nem jót írsz.. érted.. :D agyam eldobom
1-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!