Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szexuális fantáziákról, vágyakról szól itt a legtöbb kérdés? Miért nem értelmes kérdések?
Homoszexualitás kateógria a szexualitás kategórián belül van csak, tudom. Párkapcsolat témában nincs külön meleg.
De mégis miért a legtöbb kérdés szexuális vágyakra irányul?
Miért nem sokkal több az ismerkedésben tanácsot kérő, magunkat felvállalásában tanácsot kérő, stb...
Vagy szórakozásról, életmódról, stb...
Sokkal értelmesebb, mint a szexuális vágyakról szóló, sokszor beteg kérdések. Meg hogy itt próbálnak partnert találni egy ilyen helyen.
Mert azok,akik párkapcsolat témában írnak,azok értelmes választ nem kapnak. Hiszen ma már a párkapcsolat sem divat, mindenki csak percekben, órákban gondolkodik.
Szomorú,de ez a tény. Bőven írtam már ide kérdéseket,de olyan színvonalú privátok jöttek, illetve a válaszok is olyanok, hogy elgondolkodom, érdemes-e.
Eleve , aki kapcsolatban gondolkodik, ma arra, mint egy csodabogárra néznek.
És hiába sértődik meg a többség,egyre több a kitekert igényű, perverz, erőszakoskodást igénylő meleg.Van két haverom,akikkel szoktam beszélgetni, ők is el vannak keseredve, amilyenek az ismerkedési tapasztalatok.
De nyilván erre van nagyobb igény,már nem csak fél órás összeugrást keresnek, hanem azon belul is minél több "érdekességet"....És akkor csodálkozunk,milyen lelki kihatásai vannak ennek,amit később esetleg egy kapcsolatban egy normál nézetű társ szenved el.
Pontosan milyen kerdeseket varsz?
Irj par peldat mi az ami szerinted megfelelo lenne.
1-es te totál másról beszélsz. Ismerkedés, párkapcsolat, melegség lenne a téma, de azon belül miért csak a szexualitás dolog fut folyton? Ez volt a kérdés.
A heterókat érintő kérdések messze nem mind ilyenek.
Mliyen kérdéseket várok 3-as?
Írtam.
Ez a szexulais kategoria
Miert lenne ismerkedos kerdes? Arra van kulon resz
Parkapcsolati resz is van. Es szerintem egyeleg par gondjai szonte teljesen azonos a hetero parokeval.
Persze hogy a szex dominál, hisz az a legizgalmasabb dolog a világon. :)
Én az elmúlt hónapban több komolyabb, párkapcsolati kérdést is kiírtam és többnyire hasznos válaszokat kaptam.
Teljesen egyetértek a kérdezővel, ez szerintem is nagyon zavaró.
Persze oké, hogy van némi aszexuális vágyakról, perverziókról szóló kérdés, mivel sokan erről nem mernek nyíltan beszélni, csak így inkognitóban, illetve van akik ezzel próbálnak partnert keresni az adott szexuális vágy kivitelezésére...
Viszont szerintem is sokkal értelmesebb és hasznosabb lenne, ha a kérdező által említett témák lennének gyakoribbak. És hiába van párkapcsolati, illetve ismerkedő kategória a gyakorin, ott 99%-ban csak heterok írnak, mert ha merne is egy meleg írni, akkor a mi drága magyar társadalmunkban már ezren támadnák meg, hogy "fujj menj a fr@ncba, te b*zi". Ezért van külön homoszexualitás kategória, mert itt meg tudják tárgyalni ezeket a témákat egymás között a melegek. (Bár néha átjönnek ide is a homofóbok szitkozódni, ki tudja miért...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!