Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt felnőttek is? Szeretnék értelmes felnőttekkel beszélgetni, homoszexualitásról, fantáziákról, találkozás lehetőségéről... Vagy csak a bizonytalan tinik látogatják az oldalt?
Figyelt kérdés
2021. febr. 4. 20:04
1/11 anonim válasza:
Nem. Csakis komolytalan felnőttek.
3/11 anonim válasza:
Én FTM meleg srác vagyok, 26, és értelmesnek tartom magam. Ha ez megfelel neked.
4/11 anonim válasza:
35 meleg fiú vagyok, ha gondolod
6/11 Marbre válasza:
26 éves, meleg srác vagyok. Írj, ha gondolod.
7/11 A kérdező kommentje:
Na ennek igazán örülök. Én magam is biszex vagyok, bár most már dominánsan inkább a férfi nem felé húzom, sokkal jobban esik egy férfit megérinteni, mint egy nőt. Férfiakkal viszont egészen vad dolgokat is megtettem már, és szeretnék is még megtenni. 50 vagyok én is és leginkább aktív partnereket keresek, akiknek helyük is van egy akár egész éjszakás kalandhoz.
2021. febr. 5. 03:55
8/11 anonim válasza:
41 vagyok, írj ha beszélgetni akarsz! Férfias Uni vagyok.
9/11 anonim válasza:
Nekem is írhatsz... Szeretek komoly dolgokról is beszélgetni...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!