Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ma magyarországon hogyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma magyarországon hogyan vállalhat gyereket egy egyedülálló homoszexuális férfi?

Figyelt kérdés
31F

2022. márc. 17. 16:24
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
#9 Nem lenne apja és apja. Leszögeztem a kérdésben, hogy egyedülálló vagyok.
2022. márc. 17. 17:06
 12/27 anonim ***** válasza:
10%

De a kérdésre nem válaszoltál.

Az sem fontos neked hogy a gyereket évekig alázzák mert nincs anyja és az apja homoszexuális?

Milyen remek anyáknapja lesz neki mindig

2022. márc. 17. 17:20
 13/27 steven95 ***** válasza:
97%
Kérdező, hagyd a francba az ilyeneket. Te gyereket szeretnél, ők meg megmondani kinek lehet. Fájjon nekik, ne neked :)
2022. márc. 17. 17:21
 14/27 anonim ***** válasza:
5%

ma 17:21

Nekem nem fáj, csak válaszokat keresek, amik meggyőznek arról hogy van értelme támogatni azt hogy ők is örökbefogadhassanak gyereket

2022. márc. 17. 17:23
 15/27 steven95 ***** válasza:
96%

17:23

Nem az örökbefogadó veszi el az anyját egy árvától, azt már elvette az élet. Béranyától származó gyerektől sem veszi el senki semmit, mert az így vágyott gyermek máshogy nem is születhetne meg másképp, ez az ő története és szülői öröksége.

Neveld a gyerekedet elfogadónak és már is megoldódott a probléma a részedről. A Te gyereked meg akár sírhatna, hogy miért nincs két erős apja, na szóval érted a lényeget, bármit elvihetnek a gyereke ilyen adok kapokba, ez nem az örökbefogadó hibája.

2022. márc. 17. 17:29
 16/27 anonim ***** válasza:
95%

Fizetsz egy nőnek akivel elmentek lombikozni, utána megtartod a gyereket.

Béranya lesz csak nem hivatalosan mert az ugye nálunk tilos

2022. márc. 17. 17:33
 17/27 anonim ***** válasza:
10%

ma 17:29

Ezt a részét értem. De ez a "neveld elfogadónak" a gyereket ez azoknak ilyen egyszerű, akiknek nincs gyerekük. A gyerek folyamatosan kérdez, érdeklődik, és könyörtelenül őszinte.

Egy hat éves gyerek nem lesz elfogadó akkor amikor valami hulyesegen összevesznek a suliban. Akkor előkerül a téma, és ha nem a gyerekek, akkor a gyerekek szülei, vagy a demagóg szoci tanárnő lesz az aki ezt elmondja és kifejti. Mert az élet ilyen, a csőlátásu emberek ilyenek.

És a gyereked hogy boldog legyen kb 20 másik szülőnek kellene egy időben úgy nevelni a gyerekét hogy az ennek emaz egynek kényelmes legyen. Ez jó? Ez normális? Ez nem önző dolog?

Nem lenne célszerű megvárni míg szülői korba lép az a generáció amely már elfogadóbb mint az előző? Mert ez az elfogadás dolog is egyoldalú. Mert azt bele kell nevelni a gyerekbe ugye hogy vannak homokosok de akkor a homokos emberekbe is bele kellene nevelni azt hogy vannak emberek akik ezt nem szívesen nézik az utcán. De az elfogadás ezen része már nem nagyon akar működni. Érted hogy hol a baj? Több generációnyi nevelést akartok egy két év alatt elnyomni, megmásítani, degradálni arra a szintre ami nektek jó. És mi van a többiekkel? A többséggel? Azokkal akik ezt a világot alábk rakták?

2022. márc. 17. 17:37
 18/27 steven95 ***** válasza:
100%

"Érted hogy hol a baj?"

Egyrészt vagy az a bújtatott állításod hogy a gyerek eleve homofóbnak szüleik vagy ahogy te fogalmazol ezt "bele nevelik".

Bár azt állítod, hogy egy gyereknek homoszexuális apával milyen rossz lenne, s ezt látva amit a homoszexuális akar, önzőség. Az önzőség az, hogy áldozathibáztatás eszközéhez nyúlsz a saját logikád igazolásához. Mert miért nem engedte meg a lány, hogy megdugják, akkor nem kellett volna megerőszakolni... és várt volna addig az esti sétával, míg összeforr a pi*nája vagy megszűnnek a világban az erőszakolók.

Te a nem-elfogadás elfogadásának paradoxonával élsz, ami matematikailag is belátható, hogy minden állítást és annak tagadását is le lehet akkor vezetni.

2022. márc. 17. 17:46
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit körül jártam a témát az életben, mert nekem fel ajánlotta terhes munkatársam a gyereket.

Jogállás :születésnél ott kellene lennem és mint apa nyilatkozni rólla, vállalom hogy enyém a gyerek nevemre veszem, anya bármikor Visza kérhette volna még ha meg is esküdött ezt nem teszi, szomszédom valaki feljelentést tesz mindketten buktuk volna a gyereket. Egyedül álló mindegy nemi identitása nem kaphat gyereket.

Homofób törvény előtt lehetett béranyát megfizetni Ithon és szomszédos országokban kB 3milla volt, ez is törvénytelen, most végképp

bárhol élsz van a szomszédodban véres szájú Fideszes aki fel fog jelenteni! A baba export cikk, ezért se adják ki.

Viszont van amiről nem beszélnek!!! , 8éves kortól vagy ha már 10 éves esetleg kisebbségi - viheted.

Akkor már nem érdekli őket a nemi identitásod, se az hogy egyedülálló vagy.

2022. márc. 17. 17:59
 20/27 anonim ***** válasza:
6%

ma 17:46

Én azzal az állítással élek, hogy tudom, milyenek a suliban a gyerekek. És lehet akármit mondani, ők fogják pokollá tenni az ilyen gyerekek életét. Mert a gyerek őszinte, nem gondolkodik ilyen magasságokba és nem érdekli hogy hogy lesz valakiből idegroncs emiatt. És ezek a gyerekek már megszülettek, már nevelik őket, már nem lehet egyik pillanatról a másikra ilyen súlyú dologban változtatni

2022. márc. 17. 18:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!