Spermadonor és inszemináció egyedülálló nőként lehetséges ma Magyarországon?
Szerintem inkább szögezd le, hogy elsősorban HÖLGYEK válaszát várod.
Amint látod az 1-es válaszoló viccet csinált a kérdésből, nem veszi komolyan a megoldandó problémádat.
Eszembe jutott egy nagyon jó ötlet: az igazságügyi nyilvántartói rendszerben keress meg személyeket!
Sajnos nem tudom milyen szakterületről van szó, mert nekem is a magyar orvosi kamara honlapján segítettek egy nehéz üggyel kapcsolatban nekem is információhoz jutni.
A magyar orvosi kamara telefonszámát hétfőtől csütörtökig 10 és 14 óra között tudod elérni.
2-es válaszoló voltam. (Remélem azért egy icipicit közelebb kerültél ezáltal a megoldáshoz.) :)
Biztosan lehet legálisan is, bár az ő kisfia már hat-hét éves, azóta változhatott a szabályozás.
Párom unokanővére pont ezt csinálta. Spermadonor, lombik(40 éves ő már). Nemrég szült. Pontosabbat én se tudok segíteni.
Ha leszbikus párnak is megcsinaljak, akkor neked is meg kéne csunalniuk.
Igen. Egyedülálló is részt vehet mesterséges megtermékenyítésen. Mo.-on a jog erre lehetőséget ad.
Annyi, hogy neked kell fizetned a donorspermát, amire várni is kell, mert nincsenek nagy készletek.
Köszönöm szépen a válaszokat! Igen, az első reagáló hozzáállása híven tükrözi a mai magyar férfitársadalmat.
Nem szeretnék kicsúszni az időből. 15 éve próbálok édesapának való társat találni. Feladtam.
Neked és a hozzád hasonló helyzetben lévő nőknek és bárkinek, szeretnénk létehozni (én és nőtársam) a facebook -on egy csoportot. Ami megoldást jelenthet neked! Kérlek nézd (nézzétek) meg ezt a kérdést!
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!