Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Történt már veled olyan, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt már veled olyan, hogy valaki első látásra nem jött be, de aztán vonzódni kezdtél hozzá?

Figyelt kérdés
Mi volt, ami később megfogott benne?

2022. márc. 13. 12:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
94%

4-es válaszoló vagyok.

Visszaállt a régi ellenszenv. Olyan dolgok derültek ki róla, amelyet álmomban sem gondoltam volna...

Mintha CSUPA HAZUGSÁG lett volna eddig minden, amit mondott. (Oltári nagy szerencse, hogy testi kapcsolat még csak szóba sem jött köztünk egyáltalán.) A HAMIS ÍGÉRETEIVEL viszont már tele van a padlás!

Nem igazán szerencsés, ha valaki LELKI SZEMETESLÁDÁNAK tart egy ideig, majd kiderül, hogy magánélete mégsem olyan, mint amilyennek beállította.

Az elmúlt egy hónap TELJES MÉRTÉKBEN igazolta, hogy mennyire nem illünk össze nő-férfi párosként - egy cseppet sem.

De attól megkönnyebbültem, hogy KIMONDTA: tényleg szinte áthidalhatatlan szakadékok vannak közöttünk. Hűvös, fagyos távolságtartás. Nagyon minimális összhang. Nem vitázunk, nincs hangos szó.

Egyelőre nem tudom humorral kezelni az ellentéteinket, pedig arra készültem. Mindketten nagyon elfoglaltak leszünk ebben a hónapban. Talán a jövő hónapban tudunk tisztázni bizonyos részleteket. Talán...

2022. márc. 20. 07:33
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Olyan is volt hogy nem volt tul szep a srac, de megis annyira vonzodtam hozza szexualisan hogy alig birtam magammal
2022. ápr. 10. 18:31
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Volt bizony. Nem igazán jött be a srác az elején, illetve azelőtt pár évvel is már váltottunk pár szót üzenetben, akkor sem volt túl szimpatikus. Csak hát újra írt nekem évekkel később (lassan pont egy éve), hogy ő így szeret meg úgy szeret holott még nem is találkoztunk sosem (tudtam hogy ez csak egy gyerekes f@szság, de úgy voltam vele, hogy hátha mégis alakul valami). Aztán végül elkezdtünk találkozni. Nem volt túl sok alkalom, kb. 2 hetente csak, mert szinte sosem "ért rá". Ahogy történtek a találkozások, sajnos egyre jobban beleszerettem, ő viszont közölte, hogy nála fokozatosan elmúlt ez valami, ami talán nem is szerelem volt hanem csak egy fellángolás, így pár hónap után véget is vetett e "komoly" kapcsolatnak. Nehezen tettem magam túl rajta, de hát ez van 💁‍♂️
2022. ápr. 10. 21:54
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen. Közelebbi megismerés folyamata alatt megtetszett
2022. okt. 11. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!