Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Csak én látom úgy, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én látom úgy, hogy aránytalan elvárásokkal ismerkedik a többség?

Figyelt kérdés
Tehát egy 5-ös pasi 7-es meg 8-as pasikat akar. Nem méri fel, hogy nem egy szinten vannak.
2022. márc. 1. 09:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Meg sok másról sem...
2022. márc. 1. 17:54
 12/21 anonim ***** válasza:
59%

Igen ezt én is észrevettem.

Rengeteg husosabb igénytelenebb kinézetű keresett meg. És meg vannak sértődve ha én visszautasítom őket.

Mert nem sportos divatos srácok.

21f

2022. márc. 1. 18:51
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Véleményem szerint mindenki szép partnert szeretne, attól függetlenül, hogy ő maga, hogy néz ki. Nem önmagához méri a másik szépségét. Egyszerűen csak tetszik neki a másik.
2022. márc. 1. 19:51
 14/21 anonim ***** válasza:
88%

"Sokan küldenek képet a farkukról és szintén elég nagy százaléknak van fitymaszűkülete"

Mint nálunk hetrróknál.

De nem, nem csináltatja meg felnőtt ember létére sem, mert szégyell elmenni vele dokihoz. De ahhoz nincs szégyenérzete, hogy nőknek küldözgesse és elvárja, hogy lecumizzuk.

Az ilyen memhogy a számba, de máshová sem tehetné be.

Nemcsak gusztustalan, hanem mivel nem lehet normálisan tisztítani, még baci, gomba is lehet alatta. És akkor arról még nem is beszéltünk, hogyan akarna dugni vele, ha feszül rajta a bőr.

2022. márc. 1. 23:47
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Magamat nem tartom jó pasinak, így részben magamat nézve, meg részben véleményeket amennyit kaptam... ennek ellenére jó pár kalandom volt, igaz kapcsolatom nem volt, de ez részben az én hibám is, volt hogy én is időt fecséreltem olyanokra, akikkel sose találkoztam, volt olyan is, hogy én nem találtam az illetőbe meg a dolgot, volt olyan is, hogy a pandémia miatt hazajöttem, volt olyan is, hogy én voltam vak és nem kapcsoltam, hogy a srác a személyiségem miatt szeretett belém..
2022. márc. 2. 05:44
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek van, hogy később jön rá, mit mulasztott el.

De ami elmúlt, elmúlt,pontot kell rá tenni. Ennyi. Előre kell nézni, hátranézés pofára eséssel jár.

Vagy ami rosszabb,nem venni észre azt,aki ott van és ránk vár...

2022. márc. 2. 06:09
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként akik magukat nem tartják jó pasinak,vagy kapcsolatra alkalmasnak,azok között nagyon sok olyan van, aki ideális kinézetre is,belsőleg , emberként is.

Ismerek ilyet személyesen is ...

2022. márc. 2. 06:19
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

17-es:

Igen. Ennek az önbizalonhiány, esetleg a sok csalódás visszautasítás az oka.

Pedig nem kellene senkinek sem a szívére venni. Lehet, hogy 1-2 ember visszautasít, mert nem jösdz be neki, de rajtuk kívül vannak még sokan, akiknek meg igen.

Ne az 1-2 visszautasítás alapján értékeljétek magatokat.

2022. márc. 2. 13:51
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

A 13-masnál a pont!

Sajnos fiúk, mi így működünk... Legtöbb srácnak sajnos nagyon meghatározó a külső, legyen az illető hetero, meleg vagy bi.

Attól függetlenül, hogy pl csak 3/4-es az illető, nem fog vonzódni egy hasonlóan ronda palihoz, és igen, lehet hogy vissza fogja utasítani. Persze neki is a 8/9-es palik kellenek, dehát ők nyilván vissza se írnak.

Na ezért van az, hogy a ronda melegeknek a legnehezebb... Nem elégszenek meg a hasonló kinézetűvel, és nem is jönnek be a számukra vonzó srácoknak.

Tudom szörnyű, hogy ez így működik, de sajnos tapasztalatból mondom, hogy ez a szomorú igazság.

2022. márc. 2. 14:37
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

19:

Ez igaz, viszont a külső és a szexuális vonzalom közt is van különbség.

Találkoztam már nálam sokkal jobb pasival is, kigyúrt, jóképű mégsem volt meg a vonzalmam felé.

Míg volt olyanra is példa, hogy nálam rondább pasi szexuálisan jobban fel tudott izgatni.

2022. márc. 2. 21:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!