Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én látom úgy, hogy aránytalan elvárásokkal ismerkedik a többség?
Igen ezt én is észrevettem.
Rengeteg husosabb igénytelenebb kinézetű keresett meg. És meg vannak sértődve ha én visszautasítom őket.
Mert nem sportos divatos srácok.
21f
"Sokan küldenek képet a farkukról és szintén elég nagy százaléknak van fitymaszűkülete"
Mint nálunk hetrróknál.
De nem, nem csináltatja meg felnőtt ember létére sem, mert szégyell elmenni vele dokihoz. De ahhoz nincs szégyenérzete, hogy nőknek küldözgesse és elvárja, hogy lecumizzuk.
Az ilyen memhogy a számba, de máshová sem tehetné be.
Nemcsak gusztustalan, hanem mivel nem lehet normálisan tisztítani, még baci, gomba is lehet alatta. És akkor arról még nem is beszéltünk, hogyan akarna dugni vele, ha feszül rajta a bőr.
Mindenkinek van, hogy később jön rá, mit mulasztott el.
De ami elmúlt, elmúlt,pontot kell rá tenni. Ennyi. Előre kell nézni, hátranézés pofára eséssel jár.
Vagy ami rosszabb,nem venni észre azt,aki ott van és ránk vár...
Egyébként akik magukat nem tartják jó pasinak,vagy kapcsolatra alkalmasnak,azok között nagyon sok olyan van, aki ideális kinézetre is,belsőleg , emberként is.
Ismerek ilyet személyesen is ...
17-es:
Igen. Ennek az önbizalonhiány, esetleg a sok csalódás visszautasítás az oka.
Pedig nem kellene senkinek sem a szívére venni. Lehet, hogy 1-2 ember visszautasít, mert nem jösdz be neki, de rajtuk kívül vannak még sokan, akiknek meg igen.
Ne az 1-2 visszautasítás alapján értékeljétek magatokat.
A 13-masnál a pont!
Sajnos fiúk, mi így működünk... Legtöbb srácnak sajnos nagyon meghatározó a külső, legyen az illető hetero, meleg vagy bi.
Attól függetlenül, hogy pl csak 3/4-es az illető, nem fog vonzódni egy hasonlóan ronda palihoz, és igen, lehet hogy vissza fogja utasítani. Persze neki is a 8/9-es palik kellenek, dehát ők nyilván vissza se írnak.
Na ezért van az, hogy a ronda melegeknek a legnehezebb... Nem elégszenek meg a hasonló kinézetűvel, és nem is jönnek be a számukra vonzó srácoknak.
Tudom szörnyű, hogy ez így működik, de sajnos tapasztalatból mondom, hogy ez a szomorú igazság.
19:
Ez igaz, viszont a külső és a szexuális vonzalom közt is van különbség.
Találkoztam már nálam sokkal jobb pasival is, kigyúrt, jóképű mégsem volt meg a vonzalmam felé.
Míg volt olyanra is példa, hogy nálam rondább pasi szexuálisan jobban fel tudott izgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!