Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bunkózik a nagy többség Planetromeon és Grindren?
Ne vedd a szívedre, nem éri meg. Teli szexuálisan frusztrált meg még kitudja milyen szándékú emberekkel és ha nem azt kapják amit kerestek, akkor az ideg kijön belőlük. Volt pár alkalom, amikor hirtelen jött egy hideg zuhany. Meg is fenyegettek már mert visszautasítottam. Más azt mondta sok pénze van, de akkor nem lesz részed belőle kis b..i. Nevetni kell az ilyeneken :)
A tiszteletet mindig add meg, ne azért mert viszonozzák, hanem azért mert neked ez alapérték. Olyan a világ amilyenné teszed. A hasonló meg hasonlót vonz. :)
Jobb,hogy ott,írásban jön ki, hogy milyen is az, akivel írogatsz. Ha ez élőben lenne, akkor kellemetlenebb lenne.
Nagyon sokan - a cél miatt - megjátsszák magukat,adják az érzelmeset, udvariast, ha nem úgy alakulnak a dolgok, akkor pedig kijön az igazi jelleme.
Lassan mindegyik "sorstárs" írhatna egy kisebb könyvet,élménybeszámolókkal. Nem beszélve a találkozáson történtekkel...
De én is mindig írtam, ha egy mondatot is, még köszönő elutasítást is.
Ilyen problémám írásban nem is nagyon volt, egy kivétellel talán, aki ecsetelte,hogy milyen jól meg fogja magát dugatni akkor mással,és hányszor.
Mondjuk én kapcsolatot kerestem,nem nagyon hatott meg, ki kivel hányszor és hol :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!