Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Csak én látom úgy, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én látom úgy, hogy aránytalan elvárásokkal ismerkedik a többség?

Figyelt kérdés
Tehát egy 5-ös pasi 7-es meg 8-as pasikat akar. Nem méri fel, hogy nem egy szinten vannak.
2022. márc. 1. 09:37
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
94%

De kinek mi az 5-ös, meg a 7-es.

Van, akinek ez jön be, van, akinek az.

Hiába vagy esztétikus, szép bőrrel, ha bunkó és beképzelt vagy - az ugyanúgy egy nulla. :)

Értem alapvetően mit mondasz, de most nem kötelező, hogy egy szépnek széppel kell összejönnie, vagy egy csúnyának csúnyával, diplomásnak a diplomással. Az ember változik, inkább a maradandó értékekre kellene fókuszálni, de ez a meleg emberek 99%-ának nem jutott még el az agyáig. Főleg, ha minden héten kap egy löketet valami random farokból...

2022. márc. 1. 09:57
 2/21 anonim ***** válasza:
92%

Én úgy látom,hogy két véglet van Az egyik aki olyan követelményeket támaszt,aminek lehetetlen megfelelni,holott ő

ő egy f@s,a másik,akinek annyira mindegy,hogy egy húgyszagú nyilvános wc ben is lecummant akárki. Nincs az a normális középút,akivel barátkozol,beszélgetsz és miután megismerjük egymást...stb.

2022. márc. 1. 10:01
 3/21 anonim ***** válasza:
89%

Jól látod.

De az igazi jó ismerkedéshez annyit kellene csak tudni, hogy én mit adhatok, szívből.

Aztán ehhez idővel megérkezik a társ..

De ha magunkkal nem vagyunk tisztában, vagy magunknak is hazudunk, akkor nehéz dolog nagyon.

Ha magammal nem vagyok tisztában, túlértékelem magam, akkor a másik, aki úgy lát, ahogy igazában vagyok, és neki nem jön be - lelép.

Ezen kár is sértődni.

Ha körtét ennék, de az alma azt mondja, ő körte, csak köpcösebb, nem hiszem el neki,és nem eszem meg.

Dióhéjban ez van az emberekkel is.

Az első két válasz jól leírta,nem ér semmit a szép külső, ha belül nihil van.

Sajnos, ma már szó szerint vett barátkozásra sincs igény, egy jó beszélgetésre, kirándulásra.Mindenféle igény, vagy egyéb nélkül.

2022. márc. 1. 10:28
 4/21 anonim ***** válasza:
88%

Te a külsőségeket nézed, fotókat osztályozól?

Vagy hogy jött ez ki neked.

Külsőség engem nem érdekel, csak személyes találkozó után tudom eldönteni hogy tetszik valaki. Nekem nem jelent semmit hogy ha számomra nagyon szép de semmi nincs benne más ami megfog.

2022. márc. 1. 10:56
 5/21 anonim ***** válasza:
84%

Van benne igazság. Jót nevetek mikor pocakos 50-es pasi kiírja hogy csak izmos nagy farkú 25 év alatti írjon. :D

De az is vicces mikor egyértelműen ronda srác offol ki, pedig nem vagyok ronda, se szép csak átlag. De hajrá. Én azért úgy érzem a kommunikáció stílusa is sokat mond. Hamar kiderül minden.

2022. márc. 1. 11:01
 6/21 anonim ***** válasza:
67%

Amíg van 25 év alatti izmos,nagy farkú aki pocakos ötvenesre gerjed, addig ki is fogják írni.

Két ilyen huszonévest is ismerek, aki az ilyen tatákra gerjed.

Jó kinézetük ellenére.

Hát ez van:)

2022. márc. 1. 11:03
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak egy elvárásom van: tetsszen nekem a másik és én is neki. Ennek pedig csak egy része a külső.

Ez a számozgatás meg szintezgetés rettenetesen hangzik. Emberekről van szó basszus, nem vásári marhákról.

2022. márc. 1. 14:02
 8/21 anonim ***** válasza:
76%

"De az is vicces mikor egyértelműen ronda srác offol ki, pedig nem vagyok ronda"

Tök mindegy hogyan néz ki ő, vagy te, egyszerűen nem jössz be neki, ennyi.

2022. márc. 1. 14:08
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Kérdés mi a túlzott elvárás és mi az aminek természetesnek kellene lennie, de sokan ennek sem tudnak megfelelni.

Pl. ha valaki küld magáról képet és látszik a keze, 10-ből 5 esetben vastag fekete retek van a körme alatt. Szoktam én is olajos cuccokkal szórakozni, turkálni a földet a kertben, építeni ezt-azt, de mindig rendesen kezet tudok mosni utána...

Sokan küldenek képet a farkukról és szintén elég nagy százaléknak van fitymaszűkülete, vagy látszik hogy tele van hámsérülésekkel a bőr, nem utolsó sorban túrós a farkuk... Túlzott elvárás lenne egy normális tisztálkodás, a bőrbetegségek (gombák) kezelése?

Túlzott elvárás lenne, hogy ha én tudok küldeni egy tucat fotót magamról, akkor a másik fél ne egy darab, félhomályban, félig kitakarva, VHS kazetta minőségét el nem érő színvonalú fotót küldjön csak magáról?

Túlzott elvárás lenne, hogy ha valaki ír nekem, ne azzal kezdje, hogy "szia mizu" vagy "hi szex ma"?

Csupán az ilyen példákkal azonnal kiesik a bi/meleg férfiak 80%-a és ezzel még csak ott tartunk, hogy mik azok amelyeknek fel sem kellene merülniük, mert normális, önmagára igényes ember esetében nincsenek ilyen problémák.

2022. márc. 1. 16:24
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
9: és akkor a szájhigiéniáról még szó sem esett...
2022. márc. 1. 17:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!