Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mindenki csak szexet keres?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindenki csak szexet keres? Nem találok olyat aki kapcsolatra vágyna. Elkeserítő...

Figyelt kérdés
2022. febr. 14. 01:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
74%

Sokan vagyunk, akik pedig nem szexet keresnek, hanem érzelmeket, kapcsolatot.Csak éppen minket átvernek, kihasználnak, kiröhögnek,lúzernek tartanak ...

Ezért nagyon sokan már nem is ismerkednek,meg sem próbálják, hanem visszahúzódnak és magányosan élnek.

Főleg az,akiket már sok csalódás ért,átverés,hazugság.Nagyon sokan pedig gyanakvóvá váltak és nem tudnak hinni már senkinek, vagy csak sok idő után.

2022. febr. 14. 05:27
 2/15 anonim ***** válasza:
82%
Kérdező, sokan azért keresnek csak szexet, mert a normálisnak nevezett kapcsolatból kiábrándultak.
2022. febr. 14. 06:54
 3/15 anonim ***** válasza:
14%

Ez nem így működik, hogy én ilyen-olyan kapcsolatot keresek mindenáron.

Én egy nőben alapvetően mindig a komoly kapcsolat lehetőségét keresem.

Ha nem ér meg annyit az adott nő, csak a szexet, akkor csak szexet.

2022. febr. 14. 07:03
 4/15 anonim ***** válasza:
17%
Nem vagy egyedül a problémával értelmes kapcsolatot nem egyszerű kialakítani mind a 3 előttem szóló jól leírta a problémákat akik sokat csalódtak azokkal megint lehetetlen nem egy lány ismerősöm van úgy, hogy mivel megcsalták őket nem hisznek senkinek és torlódnak bennük a csalódások és a következő párjukon csattan a dolog. Kitörli a párja lány ismerőseit a közösségi oldalakról a pasi nem mehet sehova még a haverjaival se beszélhet persze a csaj mászkál mindenhova és azt csinál amit akar persze ez se kapcsolat és csodálkozik ha az ember szakít vele 🤣
2022. febr. 14. 07:16
 5/15 anonim ***** válasza:
25%

Azt gondolom erről hogy a párkapcsolatnak nem az az előfeltétele, hogy két fél egyaránt párkapcsolatot akarjon. A két félnek egymást kell akarni.

A baráti és a szerelmi kötődés is közös élmények mentén alakul ki, nem építhető ki tudatosan (barátokat keresek, ilyen és ilyen feltételekkel)

Két meleg között az elsődleges közös pont a szex. Ez a kiindulási alap, emiatt nem érdemes szerintem elzárkózni az alkalmi szextől, mert lehet hogy annyira jó mindkét félnek hogy ismétlés lesz belőle, aztán mégegy, aztán jé te is szereted a sci-fit?, aztán nincs kedved kirándulni velem? és mire észbe kapnak a felek már rég egy párt alkotnak…

2022. febr. 14. 07:50
 6/15 anonim ***** válasza:
89%

5# Mélyen egyetértek.

Engem folyamatosan és megkerülhetetlenül körbeleng az izzadságszag minden ilyen "barátot/barátnőt keresek" topic alatt. És pont ezért érzem erőltetettnek a tinder és hasonló platformokat is. Pont az hiányzik belőle, ami a legfontosabb: a spontanitás. Szervetlenül, intézményesen akar kapcsolatot kialakítani.

F

2022. febr. 14. 08:30
 7/15 anonim ***** válasza:
20%
Nagyon sokan keresnek kapcsolatot, ha nem találsz senkit sem aki hasonlót keresne, akkor nem bennük van a hiba
2022. febr. 14. 08:35
 8/15 anonim ***** válasza:
18%
Én kapcsolatot keresek. Te kapcsolat vagy? Nem? Akkor keresek tovább. XDD
2022. febr. 14. 09:18
 9/15 anonim ***** válasza:
20%
8# Én keresést kapcsolok. Kapcsoljunk tovább vagy maradunk?
2022. febr. 14. 09:20
 10/15 anonim ***** válasza:
10%
Kérem kapcsojja ki
2022. febr. 14. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!