Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindenki csak szexet keres? Nem találok olyat aki kapcsolatra vágyna. Elkeserítő...
Sokan vagyunk, akik pedig nem szexet keresnek, hanem érzelmeket, kapcsolatot.Csak éppen minket átvernek, kihasználnak, kiröhögnek,lúzernek tartanak ...
Ezért nagyon sokan már nem is ismerkednek,meg sem próbálják, hanem visszahúzódnak és magányosan élnek.
Főleg az,akiket már sok csalódás ért,átverés,hazugság.Nagyon sokan pedig gyanakvóvá váltak és nem tudnak hinni már senkinek, vagy csak sok idő után.
Ez nem így működik, hogy én ilyen-olyan kapcsolatot keresek mindenáron.
Én egy nőben alapvetően mindig a komoly kapcsolat lehetőségét keresem.
Ha nem ér meg annyit az adott nő, csak a szexet, akkor csak szexet.
Azt gondolom erről hogy a párkapcsolatnak nem az az előfeltétele, hogy két fél egyaránt párkapcsolatot akarjon. A két félnek egymást kell akarni.
A baráti és a szerelmi kötődés is közös élmények mentén alakul ki, nem építhető ki tudatosan (barátokat keresek, ilyen és ilyen feltételekkel)
Két meleg között az elsődleges közös pont a szex. Ez a kiindulási alap, emiatt nem érdemes szerintem elzárkózni az alkalmi szextől, mert lehet hogy annyira jó mindkét félnek hogy ismétlés lesz belőle, aztán mégegy, aztán jé te is szereted a sci-fit?, aztán nincs kedved kirándulni velem? és mire észbe kapnak a felek már rég egy párt alkotnak…
5# Mélyen egyetértek.
Engem folyamatosan és megkerülhetetlenül körbeleng az izzadságszag minden ilyen "barátot/barátnőt keresek" topic alatt. És pont ezért érzem erőltetettnek a tinder és hasonló platformokat is. Pont az hiányzik belőle, ami a legfontosabb: a spontanitás. Szervetlenül, intézményesen akar kapcsolatot kialakítani.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!