Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg srácok, rólatok mi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg srácok, rólatok mi alapján lehet megmondani, hogy melegek vagytok? Vagy ti miből állapítjátok meg valakiről?

Figyelt kérdés
2022. febr. 6. 09:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%

Rólam meg lehet mondani ha figyel valaki, hanglejtésemből járásomból nem direkt meg nem nagyon durva de látszik.

A férfiasabb srácoknál nehéz ügy, csak akkor tudom megmondani ha bejövök neki, bámul szemezés ilyenek.

2022. febr. 6. 09:54
 2/11 anonim ***** válasza:
87%
Ez mindig eszembe jut, rajtam vajon látszik valami. 😉
2022. febr. 6. 10:58
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Rólam nem lehet

Én se tudom másról csak sejtem de az nem 100%

Kivéve akiről süt hogy homo

2022. febr. 6. 11:08
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Régebben láttam egy srácot a buszon fiatalabb volna nálam kicsit tetszett de igazából nem gondoltam róla semmit

Aztán megtaláltam egy homo társkeresőn

Kicsit fura volt mert pont róla nem gondoltam hogy homo lenne

2022. febr. 6. 11:09
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem minden meleg ismerősöm azt mondta eddig, hogy nem lehet rólam egyáltalán leszűrni, bár én mindigis fiúk társaságában voltam. De azért én megmondanám magamról. Vannak ritkán olyan finom mozdulatok, amiből én leszűrném. De azért egy átlag ember nem ezt figyeli. Én sem szoktam igazából.
2022. febr. 6. 11:11
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Ránézésre nem lehet megmondani a férfiak nagy részéről, h hetero vagy homo lenne. Ahhoz az kell, hogy elnyerd a bizalmát és érdemesnek tartson arra, h finoman jelezze. Ezek a jelzések eleinte olyanok, hogy ki lehessen hátrálni belőlük, hiszen a másik sem tudhatja rólad, h vevő vagy-e az efféle közeledésre.
2022. febr. 6. 12:50
 7/11 anonim ***** válasza:
89%

Abból hogy 23 évesen sose volt barátnőm és ezt nem tagadom soha. Ilyenkor kezdenek a 'rosszra' gondolni xd

23f

2022. febr. 6. 15:37
 8/11 anonim ***** válasza:
91%
Rajtam szerintem látszik, nem vagyok férfias, jellemre olyan "semmilyen" vagyok.
2022. febr. 6. 21:53
 9/11 petrick2004 ***** válasza:
87%

Én nekem azt mondták egy páran hogy olyan hercegnősen cigizek🤗🤣.

Meg az öltözködés bár szerintem már minden hetero kaninak fel van tűrve a nadrágszára.

2022. febr. 6. 23:01
 10/11 anonim ***** válasza:
91%
Szóhasználat lásd utolsó választ. A kani tipik meleg szókincs (nem rosszból mondom én is használom)
2022. febr. 6. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!