Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Heteróból meleg lehetséges?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heteróból meleg lehetséges?

Figyelt kérdés
Az a szomorú helyzet nőkhöz vonzódom de ők ki nem állhatnak engem. Mintha zsigerből gyűlölnének nem vagyok sikeres náluk belefáradtam az egészbe. Tudom ez nem úgy működik hogy holnap eldöntöm és meleg leszek. Volt már olyan aki az ellenkező nemhez vonzódott aztán lassan átállt? Vagy verjem ki ezt a fejemből?

2022. febr. 2. 08:47
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem nem lehet. Vagy alapból az voltál eddig is, vagy ezután sem fog menni
2022. febr. 2. 09:03
 2/10 anonim ***** válasza:
90%

Nem lehetséges.

Ha nincsenek sikereid a nőknél, érdemes 2. féltől segítséget kérned, aki el tudja mondani, hogy mi is lehet a probléma. Erre egy pszichológus tökéletesen megfelelne. Nekem is tudott segíteni ilyen problémán. Sokáig sikertelen voltam, majd 1-2hónap pszichológushoz járás (heti 1 alkalom) már segített. Ha jól emlékszem az 5. alkalom után, már volt egy lány aki érdeklődött utánam. Ez 2. fél segítsége nélkül nem ment volna.

2022. febr. 2. 09:16
 3/10 anonim ***** válasza:
88%

Nem lehetséges, nem döntés kérdése.

Egyébként ha a nőknek nem tetszel, pasiknál még kevesebb esélyed van.

2022. febr. 2. 09:33
 4/10 anonim ***** válasza:
90%
Kedves Kérdező! Azt tedd amit a szíved súg, én pedig nagyon sok sikert és szép boldog életet kívánok neked! :)
2022. febr. 2. 10:30
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Saját tapasztalat:

nem válik meleggé valaki azért mert nem sikeres a nőknél, de fiúkkal egy-egy kaland előfordulhat. Viszont ez esetben ahogy írták.is már előttem, benne volt az illetőben, csak nem tört a felszínre.

Az hogy mennyire fog tetszeni vagy sem, akkor derül ki ha kipróbáltad.

2022. febr. 2. 10:33
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki ha ennyire foglalkoztat, de ha meleg lennél arról már tudnál. Akarttal meg nem tudsz meleggé válni. Együtt lehetsz egy férfival de az kínszenvedés lesz.
2022. febr. 2. 10:56
 7/10 anonim ***** válasza:
84%
Bármi lehetséges :)
2022. febr. 2. 11:15
 8/10 anonim ***** válasza:
89%
Heteróból meleg nem lesz, ahogyan fordítva sem. Ha biszexuális vagy, akkor más a helyzet. Viszont elég gyerekesen állsz az élethez. Kit érdekel, hogy nem jött össze pár csajjal? Van pár milliárd belőlük, úgyhogy válogathatsz. Fejleszd magadat önsajnáltatás helyett és szerezz önbizalmat, mert az nincs, azt látom. Tessék változtatni önerőből, mert csak abból lehet építkezni. Elkezdeni nehéz csak, utána már könnyű. Ha meg nem megy egyedül, akkor kérj segítséget pszichológustól. Az sem szégyen.
2022. febr. 2. 12:21
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ mindenkinek!
2022. febr. 2. 13:37
 10/10 anonim ***** válasza:
84%
Ha már ezen elgondolkodtál, akkor valószínűleg, biszex vagy. Egy nagyon ronda férfi sem fog férfiak felé nyitni, ha hetero.
2022. febr. 3. 01:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!