Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűzként honnan tudtátok,hogy aktívak vagy passzívak vagytok?
Figyelt kérdés
Lehet ez fura kérdés,csak kíváncsi vagyok,hogy ez belső megérzés volt vagy amelyik jobban bejött?
Változhat ez egy bizonyos idő után?
2022. jan. 27. 21:28
11/14 anonim válasza:
De miért kell beskatulyázni magad bármilyen kategóriába?
Meleg vagy, vannak dolgok amik izgatnak, ezt megbeszéled a partnereddel, ha neki is bejön, akkor ott a folytatás.
12/14 anonim válasza:
Engem az anál egyáltalán nem izgat.
Most akkor is mi vagyok?
13/14 anonim válasza:
Én első alkalom elött nagyon aktív akartam lenni de minden barátom azt mondta hogy én pedig full passzívnak nézek ki. Végül az első alkomnál passzív voltam és egy két kivétellel még most is az vagyok, de én is inkább úgy vagyok vele hogy azt csinálom ami tetszik amit szeretek és kész
14/14 anonim válasza:
Sztem aki úgy maszturbál,hogy az újja a fenekében van,ott kiderült minden.Én így csináltam,nem is vágyok aktív szerepre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!