Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűzként honnan tudtátok,hogy aktívak vagy passzívak vagytok?
Lehet ez fura kérdés,csak kíváncsi vagyok,hogy ez belső megérzés volt vagy amelyik jobban bejött?
Változhat ez egy bizonyos idő után?
Egyszerűen tudtam, hogy én szívesen beleraknám a farkam a másikba, de azt nem akartam, hogy valaki belém rakja. Annyira nincs mit magyarázni ezen, ahogy kb. az 1. válaszoló is írta.
Ha te nem tudod, akkor lehet ez csak annyit jelent, hogy te uni vagy, aki dugni is akar és azt is akarja dugják őt.
kezdetektől fogva az aktív szerep vonzott ez izgatott
magát az anális szexet szeretem igazán, de mint aktív
Nem tudtam előre, csak vágytam egy férfira.
KB. Harmadik alkalommnál tudatosult bennem hogy fúl aktív vagyok, és a nagyon férfias passzívokat szeretem.
Hozzá teszem azt se tudtam mi az hogy passzív, aktív nem tudtam hogy vannak ilyen lehetőségek. 20éve még nem igazán volt net
Na én is feltettem egy hasonló kérdést még néhány hónapja, mert szintén fogalmam sincs, hogy melyik vagyok...
Én pl ha csak magát a szexuális vágyat nézzük (hogy mire gerjedek), akkor aktív vagyok, de pl a személyiségem az inkább a passzív sztereotípiáknak felel meg, és ez full összezavar. :/
Bár szerintem ezt csak akkor tudja biztosra elmondani magáról az illető, ha kipróbálja, addig csak találgathat... Aztán lehet, hogy a #3-nak van igaza, és aki nem tudja magáról eldönteni, hogy melyik szerep érdekli, akkor ő uni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!