Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg fiúk. Sosem bizonytalaní...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg fiúk. Sosem bizonytalanított el titeket a női szépség?

Figyelt kérdés
Azon túl, hogy férfiakkal vannak fantáziáim szexuálisan, nem tudok elmenni amellett, hogy milyen szépek a lányok. Mármint elismerem, ha szexisek, ha van egy stílusuk, és alapvetően a női testet esztétikusnak találom. Mégis szexuális fantáziáim főleg férfiakkal vannak. Hogy lehet ezt kezelni? Hogy viszonyultok a nőkhöz ilyen téren?
2022. jan. 26. 12:39
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Gyönyörűek a festmények is, na meg még sokminden a világon. Mégsem akarok szexelni azokkal SEM!
2022. jan. 26. 12:54
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A szépség egy dolog. Csodálni csodálhatod, vagy irigyelheted, utánozhatod de ha mekeg vagy, sose tennéd be neki az biztos.
2022. jan. 26. 15:23
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Jó kérdés, smároltam már lánnyal, de odáig nem jutottam el, hogy szexeljünk, az a része férfiakkal perfekt....
2022. jan. 26. 15:38
 4/7 anonim válasza:
100%

A háttérképem jelenleg ez:

[link]

gyöngyörű.

És mit tennék vele ha kettesben maradnék vele? Semmit.

Három lépés. elég az. Bottal se nyúlnék hozzá.

2022. jan. 26. 17:07
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Haha, fordított esetben azért most menne hogy "hagyjuk már, te meleg vagy, csak nem fogadtad még el". Pedig nem új fogalom a Kinsey skála. Neked kell eldöntened, hogy kavarnál-e csajjal. :)
2022. jan. 27. 17:40
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szexuális téren nem. Azonban én is látom, hogy ki szép. Bizonyos dolgokat megmozgat egy csodás nő. De nem szex terén
2022. jan. 28. 12:38
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Szexuális irányultságtól függetlenül mindenki meg tudja állapítani, hogy szerinte szép-e egy másik ember. Egy hetero férfi is meg tudja mondani, hogy helyes-e, jól néz-e ki egy másik férfi, csak ez annyira nem "divat". Én mióta az eszemet tudom csak a saját nemem érdekel, pedig két kezem kétszer kevés, hogy összeszámoljam, mennyi gyönyörű lánnyal sodort már össze az élet. Kívülről nagyon szép, esetleg emberileg, belsőleg is megfoghat, de tudom, hogy max egy sima barátságnál úgysem lesz több, mert testi téren nem érzek egyik iránt sem semmilyen vágyat, érdeklődést, késztetést. Még gondolati téren is meg kell magam erőszakolnom, hogy elképzeljem magam egy lánnyal. Szóval ez nem ettől függ, hogy szépnek, helyesnek, esztétikusnak, vagy amúgy vonzónak találsz egy másik embert nemtől függetlenül. A kor pl ugyanez. Az idősebbek még a saját nememből is inkább taszítanak, ettől függetlenül tudom azt mondani egy méltósággal megöregedett, elegáns, tartással, intelligenciával, igényességgel rendelkező emberre, hogy szép, bármiféle szexuális tartalom nélkül. Így ezt végigolvasva már gondolom valamennyire elkülönül a kettő.

Ha meg főleg férfiakkal van fantáziád, de ilyen téren a női nem is vonz, akkor nem vagy meleg, csak biszex, aki inkább a homoszexuális felé húz. Ahogy írták: Kinsey- skála.

2022. jan. 28. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!