Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Néha rondának érzitek magatokat?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néha rondának érzitek magatokat?

Figyelt kérdés
Felnéztem minap a rómeóra és tele helyes srácokkal. Én csak vékony vagyok, de nem vagyok 18 és nem vagyok helyes se kifejezetten. Mármint én nem érzem úgy hogy ronda lennék csak azt érzem, hogy nálam jobbak vannak fent.

2021. jan. 3. 16:25
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Aránytalan elvárások is vannak a melegek közt. Átlagos(ami kb egyenlő kis pocakkal pl) pasi várja el, hogy kb Belami modell írjon rá....
2021. jan. 3. 16:27
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Néha, természetes

Pedig nem vagyok az

2021. jan. 3. 16:31
 3/10 anonim ***** válasza:
92%
Hát hallod, én a napokban amikor felnéztem Romeóra, akkor nem helyes srácokkal volt teli, hanem igénytelen faroklóbáló szőrpamacsokkal.
2021. jan. 3. 16:31
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze, gyakran
2021. jan. 3. 16:35
 5/10 anonim ***** válasza:
85%
Pont ilyen normális fiút keresnek sokan, mint Te! A Romeon csupa kamus, flitterezett, sokszor más képeivel visszaélő pasi van csak.
2021. jan. 3. 16:44
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Igen, nem is merek ismerkedni

22f

2021. jan. 3. 17:35
 7/10 A kérdező kommentje:
Akkor írj ;)
2021. jan. 3. 17:38
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nem csak néha, 17 éves létemre, nem az a nagyon vékony, nem is pocakos, sokak szerint helyes. Ezt persze én nem így látom, nagyon sokan rúgtak belém, nem csak melegek, hanem a keménykedők alsóban, a családom, kamu barátok, nehezen bízok már önmagamban. A családom nem fogadta el, ami vagyok, anya igen, ő ha tud, segít, de a bátyáim, és apum, ők nem. És az, hogy annyi eltűnőssel, nagyképűvel találkoztam, nem segített, csak rontott a helyzetemen.
2021. jan. 3. 18:07
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Előfordul igen. Néha bombaformában érzem magam, máskor meg csinálok magamról egy szelfit, megnézem és úúristen...
2021. jan. 4. 01:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Ja, faaszom.
2021. jan. 5. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!