Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fontos a testi külső vonzó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Masat4 kérdése:

Fontos a testi külső vonzó szépség mellett a belső? Pl nekem fontos az intelligencia is, sőt a mentális, spirituális összehangoltság is. Hogy ne csak az ágyban találjunk, hanem sok más terülten is. Hogy vagytok ezzel??

Figyelt kérdés

#lélek #intelligencia #Fizikai külső #Spirituális összhang
2021. aug. 14. 09:00
 1/10 anonim ***** válasza:
88%
Én nagyon ronda vagyok, úgyhogy a durva túlsúlyon és extrém ápolatlanságon kívül semennyire nem számít a külső, csak a személyiség. Ha valaki értelmes és kicsit egy is kedves velem, abba simán bele tudnék szeretni :D
2021. aug. 14. 09:12
 2/10 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem csak a külső szàmít manapság. Tapasztalatból mondom, de nyugodtan le lehet pontozni.
2021. aug. 14. 09:20
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek kérdező, számomra is a belső nagyon meghatározó, fontos. (F)
2021. aug. 14. 09:33
 4/10 anonim ***** válasza:
88%
Hát. Én össze nem jönnék egy semmihez sem értő ingyenélő emberrel, akihez képest egy gorillának több értelem csillog a szemébe, akármilyen jól is nézzen ki.
2021. aug. 14. 10:34
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez nyugodtan mehetne más kategóriába is, szerintem mindenhol fontos, szexuális irányultságtól függetlenül.
2021. aug. 14. 10:45
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Jó meglátás. Mindenkinek így kene gondolkodnia, de hol vagyunk már ettől?
2021. aug. 14. 11:32
 7/10 anonim ***** válasza:
88%

Egyértelmű, hogy a belső.

Na jó, esetleg 10-20 %-ban a kinézet is,de a kinézet változik,lehet változtatni is.

Az igazi belső tulajdonságok mindig megmaradnak , max színészkedni lehet,hogy elfedjék, de az sem megy mindig.

De nem evidens, hogy aki jól néz ki, az jó is, mint ember és fordítva.

Viszont saját tapasztalat,hogy a belső tulajdonságokban sem lehet mindig megnyugodni, hinni. Szavak nem számítanak, csak a tettek !

2021. aug. 14. 11:43
 8/10 anonim ***** válasza:
95%
Nekem max 10-20% a belső inkább, és a külső az ami nagyon fontos.
2021. aug. 14. 11:55
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem fontosabb. Mert ha megfog a személyisége akkor képes vagyok megszeretni a külsejét. Ezért tudom mostmár elképzelni magam egy nem vékony emberrel is. Külsőben amúgy is az arc számít leginkább.
2021. aug. 14. 13:59
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

A 9 -es jól mondja.

Viszont ahhoz, hogy megfogjon a személyisége, többször kell találkozni,mert csak így lehet valakit jobban megismerni.

Sok találkozáshoz szimpátia kell,ami viszont csak úgy alakul ki, ha egy kicsit is tetszik valaki.

De volt olyan ismerősöm, aki kinézetre nem volt túl dekoratív, de nagyon intelligens volt és olyan párjai voltak, hogy ámultunk rajta.

Kisugárzás talán a legfontosabb, az minden percben lejön és érezhető !

2021. aug. 14. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!