Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miert mondja sok no azt, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert mondja sok no azt, hogy az intelligencia szexi, amikor jo kulso nelkul ugy sem "szepiti" meg a masikat?

Figyelt kérdés
Akkor mar jo kulso ÷ intelligenciarol beszelunk, ami kozel sem ugyan az, mint a szoban forgo kifejezes.
2021. júl. 11. 01:45
 1/7 anonim ***** válasza:
97%

Nem tudom ezt honnan szedted. Mi ezt általában önnagában értjük. Pl nekem több egyetemi tanárom baromira beindít, pedig ha csak ismeretlenül látnám őket, fel se figyenék rájuk csak a kinézetük miatt. Sokszor volt már ilyen, hogy egy társaságban megismertem valakit, aki nem volt az esetem, de miután beszélgettünk elég vonzóvà vált a szememben

Szóval az elméleted elbukott;)

N

2021. júl. 11. 01:59
 2/7 anonim ***** válasza:
74%

jó megjelenéssel eleve kb csak véglény agyi szinten lévő nőket lehet bevonzani.

körülrajzanak és így elijesztik a normális célpontokat.

tehát logikus, hogy a dumával és az intellektussal-pl humorérzék- lehet csak jó nőket felcsípni.

kb le szarják hogyan nézel ki ha jó a duma és a fellépés.

2021. júl. 11. 02:31
 3/7 anonim ***** válasza:
4%

Arányosan jó külső nélkül nem érsz semmit. Pl nálam fiúként is szoktak kezdeményezni, tegnap is 2 lány odajött hozzám szórakozóhelyen, ami alapvetően vonzó, hogy ilyen határozottak és mernek kezdeményezni, de ha nem üti meg külsőre a mércét akkor nem számít a magabiztossága. Ez volt tegnap is, szóval visszautasítottam őket

20F

2021. júl. 11. 04:00
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Köszönjük, 3-as, hogy eldicsekedtél a tegnapi sikereiddel, de kérlek, olvasd el újra a kérdést! Nőkről szól, azaz hogy belőlük mit vált ki az intelligencia.
2021. júl. 11. 04:11
 5/7 anonim ***** válasza:
30%
Ez egy uniszex jelenség amit a saját példámon mutattam be.
2021. júl. 11. 05:06
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Az intelligencia sajnos nem látszik messziről (sejteni lehet, hogy nem vagy sík h_lye, de ennyi)

Sajnos le kell nyűgöznöd a nőt, ami hosszabb idő.

2021. júl. 11. 05:10
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

De, nagyon is sokat dob a külsőn az intelligencia. Felül írja azt. Nem mondom, hogy minden esetben és teljes mértékben, de nagyon sokszor.

Valószínűleg azért bukunk annyira rá, mert szeretjük ha felnézhetünk a férfira, rábízhatjuk magunkat, biztonságban érezhetjük magunkat mellette.

És az intelligencia ezt sugallja.

Mert hogy biztonságban érezzük magunkat egy férfi mellett, az nem azt jelenti, hogy fizikailag nem félünk mellette.

2021. júl. 11. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!