Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek van osszefugges a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van osszefugges a szuzesseg elvesztese es az intelligencia kozott?

Figyelt kérdés
A legtobb ismerosom, aki gimi alatt vesztette el, a butacskabb, egyszerubb fajtabol valo. Mig azok az emberek, akiki intelligensebbel, muveltebbek, vittel valamire, altalaban 20 eves koruk elott nem fekdudtek le senkivel.

2020. dec. 18. 19:09
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
65%
Nincs
2020. dec. 18. 19:12
 2/20 Noren1989 ***** válasza:
59%
Hogyne, és a fejkörmérettel, valamint a nagylàbujj hosszànak aranymetszéssel vett többszörösével is.
2020. dec. 18. 19:12
 3/20 anonim ***** válasza:
59%
Nincs.
2020. dec. 18. 19:13
 4/20 anonim ***** válasza:
61%
Igen, szerintem van, nagyon is. Én is ezt tapasztaltam az életem során. 41F
2020. dec. 18. 19:17
 5/20 anonim válasza:
66%
igen van
2020. dec. 18. 19:22
 6/20 anonim ***** válasza:
59%
Igen azért vagy még szűz, mert annyira intelligens vagy. És jobb ember is mindenkinél. Ezért van ez.
2020. dec. 18. 19:26
 7/20 anonim ***** válasza:
73%

Igen, van!

Az alacsony intelligenciával rendelkező emberek általában az úgynevezett “birkák”. Ők azok, akik igyekeznek mindent úgy csinálni, ahogy a nagy többség. Ha a nagy többség orrba-szájba kefél, akkor ők is, ha a nagy többség passzentos gatyában jár, akkor ők is, még akkor is, ha úgy néznek ki benne, mint a töltött disznó, stb...

Kilógni a sorból, önálló döntéseket hozni, önálló stílust képviselni már kell egy bizonyos fokú intelligencia, vagy érettség.

2020. dec. 18. 19:29
 8/20 anonim ***** válasza:
61%
Semmi!!
2020. dec. 18. 19:37
 9/20 anonim ***** válasza:
67%
Nincsen. Ha volna, nem lenne ennyi szűz 30 feletti incel, akik láthatóan tök hülyék.
2020. dec. 18. 19:50
 10/20 anonim válasza:
49%

válaszolóval értenék 1-et .

akik olyan egyszerűek mint 1 kolbászos tojásrántotta , azok csak másolnak, hallgatóznak,

csúfolnak, kibeszélnek , pletykálnak, hazugok és rosszindulatúak.

önálló, értelmes, építő gondolatuk nincs.

ezért védekeznek a fent említett gerinctelen módon és összeállnak az első jópofáskodó kandúrral,

mert azt hiszik azzal megoldanak mindent ha befekszenek elsőre.

2020. dec. 18. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!