Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van osszefugges a szuzesseg elvesztese es az intelligencia kozott?
Nagy átlagban van.
Pl. az egyetemista kor egy jellemző szüzességelvesztési kor.
De nyilván azoknak, akik egyetemre mentek.
Nem feltétlen van összefüggés ezt nehéz meghatározni mivel minden korosztálynak más nézetei vannak az adott dolgokkal kapcsolatban pl. Amikor én elkezdtem nemi életem
(12😅) akkor még mások nemnagyon foglalkoztak ezzel amikor már elvesztettem (14) akkor ez volt a téma sokaknál később (16) már lenézőek is akadtak akik elítélik az ilyen fiatalon lévő változatos kielégülést.
Annyit tudok ezzel kapcsolatban hogy általában a magasabb végzettséggel rendelkezőknél ha csak a tanulmányok alapján tekintünk erre több a fetisiszta hajlamú mint más csoportosításban
23F
Van bizony. Aki értelmes, az belátja hogy nem kell szét tennie a lábát mindenkinek úgy is sok mindent el tud érni az eszével. Türelmesen vár, nem dől be minden nyájas dumának és tudja hogy nem kell senkivel szexelnie hogy komolyan vegyék.
De persze nem korfüggő. Ritka, de akadnak olyanok is akik 14 évesen találkoznak 16 évesen szexelnek és örökre együtt maradnak. Nagyon ritka, de attól még értelmesek mert 16 évesen szexeltek először.
A kulcsszó itt a döntéshozás. Van valaki olyan intelligens hogy maga tudja mikor áll rá készen és nem birka módjára kfél 12 évesen fűvel-fával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!