Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek van osszefugges a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van osszefugges a szuzesseg elvesztese es az intelligencia kozott?

Figyelt kérdés
A legtobb ismerosom, aki gimi alatt vesztette el, a butacskabb, egyszerubb fajtabol valo. Mig azok az emberek, akiki intelligensebbel, muveltebbek, vittel valamire, altalaban 20 eves koruk elott nem fekdudtek le senkivel.

2020. dec. 18. 19:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
43%

Nagy átlagban van.

Pl. az egyetemista kor egy jellemző szüzességelvesztési kor.

De nyilván azoknak, akik egyetemre mentek.

2020. dec. 18. 20:27
 12/20 anonim ***** válasza:
69%
Van, az intelligensebbek általában tovább várnak vele. Persze nemcsak ezen múlik.
2020. dec. 18. 20:50
 13/20 anonim ***** válasza:
56%
Nincs abszolút. Volt egy osztálytársnőm, 15 évesen párkapcsolatban volt és dugtak mint állat. Mert imádta a f**t. Az ágyon kívül az egyik legintelligensebb és legműveltebb csaj, akit ismerek. Egyetemen 20 évesen már csak a szerencsétlenebb (bocs) csajok voltak szüzek nálunk.
2020. dec. 18. 21:59
 14/20 anonim ***** válasza:
66%

Nem feltétlen van összefüggés ezt nehéz meghatározni mivel minden korosztálynak más nézetei vannak az adott dolgokkal kapcsolatban pl. Amikor én elkezdtem nemi életem

(12😅) akkor még mások nemnagyon foglalkoztak ezzel amikor már elvesztettem (14) akkor ez volt a téma sokaknál később (16) már lenézőek is akadtak akik elítélik az ilyen fiatalon lévő változatos kielégülést.

Annyit tudok ezzel kapcsolatban hogy általában a magasabb végzettséggel rendelkezőknél ha csak a tanulmányok alapján tekintünk erre több a fetisiszta hajlamú mint más csoportosításban

23F

2020. dec. 19. 04:02
 15/20 anonim ***** válasza:
68%

Van bizony. Aki értelmes, az belátja hogy nem kell szét tennie a lábát mindenkinek úgy is sok mindent el tud érni az eszével. Türelmesen vár, nem dől be minden nyájas dumának és tudja hogy nem kell senkivel szexelnie hogy komolyan vegyék.

De persze nem korfüggő. Ritka, de akadnak olyanok is akik 14 évesen találkoznak 16 évesen szexelnek és örökre együtt maradnak. Nagyon ritka, de attól még értelmesek mert 16 évesen szexeltek először.

A kulcsszó itt a döntéshozás. Van valaki olyan intelligens hogy maga tudja mikor áll rá készen és nem birka módjára kfél 12 évesen fűvel-fával.

2020. dec. 21. 03:42
 16/20 anonim ***** válasza:
59%
Úgy látom megéreztek az alacson IQ-val rendelkező rbancok! Szegény utolsó... A legértelmesebb válasz és az van lepontozva. 12 évesen szxelő szajhák, jelezném több válasz is van ami ellenetek szól és azok még bunkóbbak!
2020. dec. 21. 20:21
 17/20 anonim ***** válasza:
Nincs
2021. márc. 30. 20:05
 18/20 anonim válasza:
Akik azt mondják, hogy nincs, azok mivel támasztják alá az álláspontjukat? :) annyira érdekel
2021. ápr. 6. 16:45
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Mert nincs. Nem azon múlik, hanem hogy kinek hogy alakul az élete, kapcsolatai stb. Nincs összefüggés, mindenre van példa és az ellenkezőjére is.
2021. ápr. 6. 17:35
 20/20 anonim válasza:
#19 Szóval hogyha én voltam már számos olyan szituációban amikor a másik fél hajlott volna rá, de én nem az elvárásaim, az értékrendem, a megfontoltságom, az intelligenciám miatt, akkor hogyan elmondható az, hogy nem úgy alakult? Persze nem úgy alakult, mert nem úgy akartam, szerintem ebben a döntésben elképesztően sok szerepet játszik az intelligencia. Ha valki átlátja ezeket a helyzeteket, elgodolkozik ezen, megfontolt, intelligens akkor ez egyértelműen egy későbbi időpontot jelent. 18-as voltam. Persze szélsőségek, pl. Nemi erőszak mindig van, de nem ez volt ugye a felvetés.
2021. ápr. 16. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!