Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vajon mit akarhatott tőlem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mit akarhatott tőlem?

Figyelt kérdés
Szóval állok a buszpályaudvar váróban, és egyszer csak odajön hozzám egy srác, és megkérdezi hogy én meleg vagyok e. Egy roma csajjal volt egyébként, de ő nem volt ilyen full cigány. A csaj nem lépett oda hozzám. Nem nézett ki rosszul de én azt mondtam hogy már miért lennék? :D De egyébként átlagba az emberek nem tudják rólam megmondani. Nem affektálok, nem úgy öltözködöm hogy kirívó lenne. Mit akarhatott tőlem?
2022. jan. 25. 04:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
94%
Valószínűleg prostituált volt.
2022. jan. 25. 18:35
 12/13 A kérdező kommentje:
Furcsa volt a stílusa, de nem volt agresszív vagy ilyesmi, tök az volt az érzésem amit az utolsó írt, hogy valamit akarhatott pénzért. Kicsit olyan elveszettnek is tűnt egyébként. De mindegy, lehet az is aztán hogy valami rosszat akart, de ha nem akkor is egy vadidegennel...
2022. jan. 25. 20:30
 13/13 A kérdező kommentje:
De ja, furcsa volt a cigány csaj haverjával...
2022. jan. 25. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!